Як знайти свій стиль і не втратити його ?!

Як знайти свій стиль і не втратити його ?!

Мода і стиль завжди рука об руку

Що важливіше - віддавати данину моді чи дотримуватися свого стилю? Скажімо так - найвірніше рішення - знайти свій стиль і іноді розбавляти його модними новинками. Тільки так ви зможете не втратити себе, підкреслити свою індивідуальність і задовольнити бажання в одночасному самовираженні і дотриманні стандартів, які диктують модні тенденції. А хто сказав, що стильний одяг для жінок не є модним? Мода і стиль по суті нерозлучні, хоча вони і в корені відрізняються, але в той же час доповнюють один одного.

Мода - це постійні зміни, експерименти, пошук чогось нового, незвіданого. Вона встановлює свої правила і потім сама їх же змінює. Безперервний рух, зміна звичних устоїв, ажіотаж, прагнення до неповторності - це саме про неї. Стиль же - це щось стабільне, непорушне, унікальне. Модні тенденції схильні до таких факторів із зовні, як ідеальні пропорції жіночого тіла, канони краси, і в цілому настрій суспільства, сформований устроєм життя, яке яскраво демонструє вулична мода. Що стосується стилю, він залежний від душевного стану людини, життєвої позиції, смакових переваг. Це те, що не можна запозичити у когось іншого повністю, а тільки самому відточити за допомогою проб і помилок. І ось коли ви будете перебувати в повній гармонії свого внутрішнього світу з зовнішнім, тоді ви створите свій стиль, ту свободу від нав'язаних ідей, яку ніколи не захочеться відпускати.

 

Модні тенденції - як бути на гребені хвилі

Кожен сезон вносить свої корективи, і стильний одяг для жінок піддається новому баченню, дизайнерським інтерпретаціям, екстраординарним втіленням. Стежити за модою - дороге задоволення, адже вона дуже вітряна і швидкоплинна. При тому, що не все що в тренді буде обов'язково вам йти, тому дуже важливо знайти свій стиль і зрідка злегка модернізуватися.

Кольори, принти, фактури кожен раз змінюються, хоча і не на великий проміжок часу, але як крути, одні мають владу над іншими. Але не варто наосліп слідувати рекомендаціям. Якщо ви сумніваєтеся, що вам це личить, краще бути одягненою не по останньому писку моди, але так, щоб ви відчували себе впевнено і одяг тільки сприяв цьому. Шукайте альтернативи, наближені до того, що в топі. Припустимо вам не йде жовтий, а в лимонному ви будете неперевершені. Або зовсім не подобаються зелений, а від смарагдового божеволієте. Довіртеся своїй інтуїції, а там вже мода і стиль стануть вам хорошими друзями. Стильний одяг для жінок проявляється за такими векторами як класичний, романтичний, спортивний, етно, мінімалізм, авангард, бохо, мілітарі, нью лук, ретро, ​​а також стиль кежуал. Дивіться самі який вам ближче по відчуттях.

 

Вулична мода підкорює світ

На вулицях найпопулярніших фешн-мегаполісів, таких як Нью-Йорк, Лондон, Париж, Мілан і багатьох інших, легко зустріти чоловіків і жінок в приголомшливих вбраннях, як ніби вони тільки-що зійшли з подіуму. Бездоганний смак в одязі робить їх іконами стилю. Їх фото розміщують на сторінках найкращих модних журналів, їх наслідують, ними захоплюються.

Вулична мода виражається в таких двох основних напрямках як гранж і стиль кежуал. Базовими речами можна вважати пальто, блузи, вироби з деніму, брючний костюм, в'язані та трикотажні джемпера оверсайз. Із взуття, звичайно ж, кеди, кросівки, туфлі, ботильйони. Аксесуари - шарфи, капелюхи, ремені. Стиль кежуал - це перш за все те, в чому зручно. Може скластися враження, що ви одягли перше, що потрапило на очі, але насправді це ретельно продуманий образ. Цей стиль полюбився більшості через надзвичайного комфорт в повсякденному житті. Але одягнутися в цьому стилі не так вже й просто. Потрібно включити фантазію, щоб відобразити свою унікальність. Основу складають джинси, шорти, футболки, светри, сорочки, піджаки. Комбінувати їх можна в різних варіаціях. І взагалі, тут левова частка успіху доводиться на політ вашої уяви, так що вперед, вірте в себе, і у вас неодмінно вийде.