Як залишитися собою в модному світі!

Як залишитися собою в модному світі!

Як модно одягатися

«Мода проходить, а стиль залишається», - говорила велика Коко Шанель. І з нею важко не погодитися. Адже світові дизайнери представляють свої колекції на фешн-показах кожні півроку. Тенденції і смаки змінюються дуже швидко і відповідь на питання, як модно одягатися звучить в кожному сезоні по-новому.

Безумовно, бути в курсі подій і тримати руку на пульсі це важливо і навіть необхідно. Але, чи варто піддаватися загальному захопленню і сліпо слідувати за новизною, навіть якщо це найяскравіші тренди одягу 2020? Швидше за все, що ні. Оскільки, модний стиль, це не стільки про самі речі, скільки про вміння їх підібрати і носити, при цьому відчуваючи себе комфортно і чарівно.

Модний стиль - це продовження самої людини, а не окрема його частина. Саме тому, що йде одному не стане ідеальним варіантом для іншого. Ми всі різні за своєю зовнішньою комплектацією і особливо внутрішньо. І головне правило яке доцільно запам'ятати - кожен з нас індивідуальність і виразити її в найкращому світлі можна тільки якщо полюбити себе з усіма перевагами і недоліками.

Будьте щирими з собою та модний стиль, що втілює і підкреслює вашу особистість сформується дуже чітко. А далі справа техніки, кілька відповідних обновочок і проблема, як модно одягатися піде назавжди.

Сучасний офісний стиль одягу

Цей модний стиль вже давно зайняв рейтингові позиції в гардеробі переважної більшості працюючих жінок. І дилема як модно одягатися в звичайні трудові будні стала лідируючою в їхній підсвідомості.

Благо в тому, що офісний стиль одягу в наші дні більш цікавіший і різноманітніший ніж в консервативному минулому. Звичайно, строгі костюми, класичні блузки-сорочки і стандартні базові кольори ніхто не відміняв. Але якщо роботодавець не надто вимогливий до дрес-коду, то чому б не додати жіночності і легкості в свій вигляд.

Насичена і райдужна спідниця-олівець в поєднанні з білим або чорним верхом - відмінна ідея для весни або літа. Строкаті топи, без зайвих спокусливих елементів з нейтральними однотонними брюками. Ділові сарафани з ледве помітним або дрібним принтом в характерному виконанні. Для романтичних натур блуза з ніжним квітковим малюнок або бантом що зав’язується і стриманий низ.

Ну і плаття, офісний стиль одягу без якого не обійтися бізнес-леді. Некричущий відтінок, довжина по коліно або трішечки нижче. Фасон, трішки облягаючий форми або розкльошений від лінії талії. Обіграйте тонким ременем аналогічним тону туфель або оригінальною біжутерією і елегантний лук рівний категорії тренди одягу 2020 створений.

У теплий період політ фантазії може бути більш широкий. Не бійтеся експериментів, природно є ризик перестаратися і вчасно не зупинитися. Але, краще раз спробувати і помилитися, ніж зовсім не спробувати щось змінити. А з іншого боку завжди є шанс досягти ще вищої бездоганності.

Тренди одягу 2020 що вибрати

Шкіра, тотальний денім або неон. Сліпуча фуксія або синій-електрик. Універсальна чорно-біла клітинка або зображення тропічної флори і фауни. Тренди одягу 2020 року - це своєрідний мікс в якому кожен знаходить переваги до душі.

Навіть практична майка-алкоголічка знайшла своє місце в цьому переліку. Не кажучи вже про смужки, горох і геометричну абстракцію різної крупності. Об'ємні рукави і екстра-глибокі вирізи для ефектних дам. Миловидні мережива і сяючий перламутр для вразливих і витончених.

Варіації багатогранні і всеохоплюючі. Потрібно тільки прислухатися до себе відшукати гармонію.