Як урізноманітнити свій повсякденний образ ?!

Як урізноманітнити свій повсякденний образ ?!

Модні прикраси: останні тенденції

Модні прикраси... Словосполучення говорить саме за себе. Надихнути, вразити, додати родзинку - на це здатні як ювелірні вироби, припустимо, красиві сережки, так і кольє біжутерія, наприклад. Як підібрати аксесуари, щоб виглядати найбільш ефектно? Які наймодніші прикраси сьогодні? Про це і поговоримо.

Трендовими в 2020 році будуть прикраси у вигляді геометричних фігур, з перлинами і з камінням, плетінням, етнічними орнаментами.

Має місце також гра контрастів. Тому що в моді зараз, як і великі ланцюжки, красиві сережки, так мінімалістичні елементи.

Що стосується кілець, то можна надягати кілька на один палець, але вони повинні бути не дуже масивними, а краще взагалі тонкими з маленькими крапельками, трикутниками, сердечками.

Браслети цікаво будуть виглядати не на зап'ясті, а вище ліктя, просто чудово з сукнею в грецькому стилі. Якщо ви віддаєте перевагу стандартному способу носіння, то сміливо комбінуйте з наручним годинником, шкіряними ремінцями.

Як підібрати аксесуари до повсякденного образу

Навіть самий нудний буденний лук можна урізноманітнити, якщо знати, як підібрати аксесуари. Зробивши це вдало, ви здивуєтеся своєму перетворенню. Для початку, встаньте перед дзеркалом і оцініть свою статуру. Зріст, пропорції, обсяги мають вагоме значення при виборі відповідного реквізиту.

Невисоким, мініатюрним дівчатам слід надавати перевагу невеликим аксесуарам, щоб не складалося відчуття, що ви занадто тендітна. Замість величезного кольє біжутерія прикрасьте свою шию тоненькою ланцюжком з якою-небудь цікавою підвіскою.

Дамам з округлими формами, навпаки, потрібно триматися в стороні від дрібних деталей, щоб зайвий раз не робити акцент на своїх опуклостях. Вибираючи аксесуари побільше, ви візуально будете здаватися трохи менше.

Далі визначаємо які свої переваги вам хочеться виділити. Якщо ви володарка осиної талії, виділіть її яскравим ременем. Красиве декольте ще вигідніше скрасить кольє біжутерія. Якщо у вас доглянуті ручки з новим манікюром, можете привернути до них додатковий погляд, надівши каблучки. Ідеальний овал обличчя підкреслять гарні сережки.

Ну і намагайтеся звичайно використовувати все в міру, щоб не перевантажити вигляд і не бути схожою на новорічну ялинку.

Як правильно зберігати аксесуари

Щоб підтримувати порядок в своєму гардеробі і не втрачати час в пошуках для складання нарядів, необхідно впорядкувати не тільки речі, але й допоміжні засоби.

На кільця, браслети, сережки і годинник можна придбати різні підставки або шкатулки, які обов'язково знайдуться в магазинах з декором. У такому випадку, вони будуть акуратно розвішані і складені, не заплутаються і не порвуться.

Сонцезахисні окуляри розкладіть по футлярах, щоб не дряпалися і не припадали пилом.

Головні убори (шапки, капелюшки, кепі) і сумки розставте на окремі полки, щоб вони не м'ялись і не деформувалися.

Шарфи і хустки покладіть стовпчиком в шафі на видному місці. Пояси і ремені повісьте на спеціальні гачки або на поперечини.

Дотримуючись цих простих рекомендацій, ви не тільки продовжите життя своїм атрибутам, але і заощадите час при кожному виході в світ.