Як одягатися в офіс взимку?

Як одягатися в офіс взимку?

Зимова мода

Коли теплі деньки залишилися позаду і бабине літо відгуляло, її величність зима починає диктувати свої умови. Але представниці прекрасної статі не сумують, і хоча під верхнім одягом не видно наряди, завжди ж є робота, кафешки, інші місця розваг, де можна постати у всій своїй красі. Важливо просвітитися і простежити які ж тренди зима 2019 будуть радувати нас в цьому році. Нікому ж не хочеться пасти задніх і не бути в курсі найгарячіших новинок і хітів цього сезону.

Що стосується екіпіровки, а без неї ніяк не обійтися, то ви не прогадаєте, якщо віддасте перевагу пуховикам або паркам з великим пишним хутром на капюшоні, дублянкам, шубам з анімалістичним розфарбуванням, класичним пальто з хутряними вставками, спортивним курткам кольору металік. Модельєри зараз не зациклюються на чомусь конкретному, і це чудово, адже в цьому всьому розмаїтті можна вибрати те, що подобається і підходить саме вам і бути на модній хвилі.

 

Діловий стиль взимку

Зимова мода буває дуже непередбачувана і багатогранна. У цей час дуже багато свят і корпоративів, які вимагають яскравих, блискучих, запаморочливих луків, але робочий час не відміняється і крім того, як багатьма брендами представленаий​​ святковий і теплий одяг для жінок, про діловий стиль взимку також не забувають.

Багатошаровість не здає своїх позицій. Але тут слід бути обережною, щоб не виглядати як капуста. Кожен шар повинен бути незалежний від інших. Тобто, якщо у вас в офісі температура нестабільна, ви можете одягнути на блузу кардиган і знімати, коли буде потрібно. При цьому образ повинен залишатися цілісним. Цей напрямок доречний для офісних працівників, якщо в компанії немає особливо вираженого дрес-коду. А взагалі, ідеально для тих, хто вважає за краще бохо, кежуал, гранж або міський вуличний стиль.

А ось одяг в клітину - саме те для офісних буднів. Стильно і практично одночасно. Одягайте картаті жакети або жилети в поєднанні з брюками або спідницею-олівець і зимова мода буде на вашому боці. Дуже популярні в цьому сезоні костюми з твіду, це теж досить теплий одяг для жінок. Твідовий піджак - відмінний варіант, як вбратися в офіс взимку. Ще одна непогана альтернатива - сарафан, який можна спробувати скомбінувати з блузкою, гольфом або легенький кофтинкою.

 

Основні тренди зима 2019

Стиль оверсайз вже який час тримається в топі і тренди зима 2019 теж не виняток. Дуже красиво і затишно виглядають об'ємні в'язані джемпера спокійних відтінків, це чи не найбільша комфортний теплий одяг для жінок? Ну хіба ще створять конкуренцію трикотажні сукні. Теж незамінна річ в холодну пору. А в рубчик і довжиною міді - просто маст хев в будь-якому гардеробі.

Леопардовий принт підкорив модні подіуми, але не рекомендуємо зловживати ним, якщо вам необхідно підтримувати діловий стиль взимку. Ну а якщо ви прям-таки закореніла модниця, і вам нетерпляче виділитися серед колег по цеху, можна зробити акцент на деталях, таких як хусточка, пояс або туфлі.

Вироби зі шкіри, замші (натуральної, штучної) і оксамиту дуже актуальні на балу, яким править зимова мода. Звичайно, не зовсім звичайне рішення для ділових персон, але прийнятне. Експериментуйте, хоч іноді, а то життя стане нудним.

Гра з текстурами теж має місце в модних тенденціях цього року. Наприклад, під тоненьку спідницю ви можете взяти светр грубої в'язки, заправивши під ремінець, і повірте, це буде оригінально і цікаво. Дрібна плісировка скрасить щоденний вигляд, додасть йому нового дихання і настрою.

Щоб ви не одягнули, і як би ви не хотіли досягти встигнути за новомодними віяннями, пам'ятайте, головне - це комфорт. Навіть сучасні дизайнери зійшлися на цьому і створюють моделі, максимально зручні, на найрізноманітніші життєві ситуації. Адже тільки так жінка зможе відчути себе впевненою, прекрасною і щасливою. А що ще потрібно для повної гармонії і успіху? Заходьте до нас, тіште себе чудовими обновками, радійте дрібницям, полюбіть себе щиро і буде вам щастя.