Жилетки. До чого підійде жакет без рукавів

Жилетки. До чого підійде жакет без рукавів

Сучасні модниці завжди прагнуть доповнити свій вигляд оригінальними речами, які б вдало підкреслювали загальний настрій вбрання і робили акцент на вишуканості їх смаку. Стильні жилетки — це один з характерних елементів сучасного гардеробу, який вдало поєднується в будь-яких модних напрямках і стилях. До того ж, жіночий жилет безрукавка не тільки модна і цікава альтернатива для повсякденного образу, але і досить статусна і дуже практична. Модні тенденції 2018 року підтверджують той факт, що жилетка класична жіноча і її більш модернові варіації виграшно доповнюють офісний дрес-код, луки в стилі кежуал, а також вечірні силуети.

 

Шкіра або хутро

Вже кілька сезонів поспіль в тренді залишається хутряний жилет подовжений жіночий варіант якого, надає елегантності та шику будь-якому одязу. Підберіть один з універсальних кольорів — чорний, сірий, бежевий, темно-синій. І Ви зможете вдало урізноманітнити свій вигляд, як у діловому, так і в спортивному стилі. Шкіряний жіночий жилет безрукавка або вироби з хутряними вставками також знаходяться в топі модних тенденцій 2018 року. Його присутність в наряді підкреслює статусність і розкіш створеного лука. Крій виробу може бути прямим або злегка приталеним. На таких речах ефектно виглядають застібки-блискавки і яскравий декор. А додатковий пояс і натуральний колір підкреслює їх універсальність.

 

В'язані моделі

Ще одна версія стильних жилетів, які відрізняються своєю практичністю і зручністю — це всілякі в'язані моделі. В'язаний жилет подовженого жіночого крою, незамінна річ в гардеробі сучасної модниці. У ньому завжди затишно і тепло, а також дуже комфортно. Це можуть бути вироби, виконані машинною в'язкою або ексклюзивні моделі, зроблені вручну. Варто зазначити, що особливою популярністі набувають вироби в'язані гачком. Такий варіант жилетки класичного жіночого фасону, виконаний з оригінальними ажурними візерунками, ідеально доповнить, як вечірні та ділові костюми, так і будь-які гламурні образи. У моді також оригінальні прикраси: стрази, гудзики, всілякі вставки і аплікації.

 

Тканинні варіанти

Трикотажні стильні жилетки є одним з базових елементів класичного гардеробу. Вони відмінно доповнюють, як спідничні, так і брючні костюми, надаючи їм різноманітності. У цьому сезоні актуальним буде жилет подовженого жіночого силуету, який легко приховає дрібні недоліки фігури і підкреслить її гідності. Також жилетка класична жіноча буде успішно виглядати в бавовняному або лляному виконанні. У теплу пору року така річ в натуральному природному кольорі — справжня знахідка для сучасної ділової леді. Що стосується більш модернових і гламурних образів, можна зупинитися на тканинних виробах, виконаних в етно-стилі. Оригінальні малюнки, квіткові вишивки та аплікації додадуть Вашому образу ефектності і ультрамодного настрою. Залишається актуальним і жіночий жилет безрукавка в яскравому однотонному кольорі. Моделі з легких тканин укороченого приталеного крою, вдало доповнять образи в стилі кежуал.