Все, що потрібно знати для правильного вибору сумки!

Все, що потрібно знати для правильного вибору сумки!

Сумка для кожної жінки — це не тільки вкрай необхідний елемент в її гардеробі, але і один з тих аксесуарів, який легко і безпомилково підкреслює індивідуальність і характер своєї власниці.

Куди б жінка не збиралася: на роботу, ділову зустріч, святковий захід або просто на прогулянку або шопінг — вихід з дому без сумки просто неможливий! Не секрет, що в цьому аксесуарі у представниць прекрасної статі є ВСЕ і на ВСІ випадки життя, саме тому вона так важлива і потрібна в будь-якій ситуації. Також цілком природним є той факт, що однією сумкою в гардеробі сучасної модниці ніяк не обійтися, адже обравши стиль і фасон одягу потрібно приділити увагу аксесуарам і доповненням до вбрання, завдяки чому образ буде виглядати красиво і органічно. Ну і звичайно ж по мимо того, що сумка повинна бути практичною, місткою і відповідати образу, вона зобов'язана відповідати модним тенденціям сучасності, бути актуальною і мати гарний вигляд.

І щоб остаточно не заплутатися в цій дилемі, давайте спробуємо визначити, що ж найголовніше при виборі цього аксесуару і на що потрібно звернути увагу в першу чергу?

 

Стиль і форма

Вибір форми сумки і її розміру безпосередньо залежить від того, який спосіб життя веде її власниця і що саме вона збирається в ній носити. Для ділових жінок, яким доводиться носити з собою папки з документами, цінними паперами та інші об'ємні речі краще підійде прямокутна містка сумка, в якій точно нічого не помнеться і неодмінно залишиться місце для жіночих дрібниць. Крім того, бажано щоб така сумка була і жорсткою — це забезпечить її стійкість і практичність.

Для елегантного класичного образу ідеально підійде сумка-конверт у формі плоского горизонтального прямокутника з коротким ремінцем через плече. Сумка з вертикальним розташуванням також виглядає досить строго і оригінально. Маленькі компактні сумки стануть прекрасним доповненням до святкового образу або походу на вечірку, а м'які тканинні моделі вдало доповнять Ваш спортивний образ. Також тканинні сумки будуть доречні для виходу на шопінг або пляж, завдяки своїй легкості і місткості.

 

Колір сумки

Колір обраної Вами сумки повинен відповідати кольору взуття і рукавичок, утворюючи своєрідний комплект — це основне правило, яке слід запам'ятати. Але все ж якщо розглядати класичні варіанти колірної гами, то для ділового образу ідеально підійдуть сумки в чорному, темно-коричневому, темно-вишневому і бежевих кольорах. Фактурне рішення матеріалу і його склад також грають не останню роль, тому намагайтеся правильно скомбінувати його з іншими речами в гардеробі.

 

Матеріал

При виборі матеріалу сумки, звичайно ж не можна не звернути увагу на цінову політику, але повірте, дешева сумка ніколи не стане тим аксесуаром, з яким Ви будете відчувати себе впевнено. Шкіряна лакова сумка — це звичайно ж класика жанру від якої не варто відмовлятися, але якщо такий стиль Вам не до душі можна зупинитися на елегантних сумках з тисненням по шкірі або сумці з якісного шкірозамінника, які часом виглядають нічим не гірше натуральних. Фурнітура виробу, безперечно, повинна бути якісною і ненав'язливою, для класичного варіанту — мінімальна підвіска, декор на застібці або ручці. Але якщо Ви любителька яскравого вільного стилю, тоді вперед до найоригінальнішим і несподіваних рішень.

 

Враховуємо свою фігуру

Ну і найголовніше — якою б гарною, якісною і стильною була вподобана Вами сумка, вона в першу чергу повинна відповідати вашій фігурі. Жінкам з красивими, пишними формами варто зупинитися на великій об'ємній сумці, щоб їх образ був більш гармонійним і натуральним. А в силует худеньких і витончених леді, органічно впишуться вузькі, компактні сумки невеликого розміру.

І пам'ятайте — наша оцінка від оточуючих не стільки залежить від зовнішності, скільки від нашої впевненості в собі і від уміння правильно висловити свою індивідуальність!