В кольорі. Кольорові тенденції весна-літо 2017

В кольорі. Кольорові тенденції весна-літо 2017

Правильне поєднання кольорів в одязі має вагоме значення при створенні будь-якого стильного образу. Кожен новий сезон має свої переваги в відтінках і актуальних колірних рішеннях, які тонко підказують пори року. Насичені і ніжні, м'які і глибокі, яскраві і умиротворені — кольори Pantone весна-літо 2017 як завжди, приємно дивують своєю різноманітністю. Вони несуть в собі всю багатогранність і красу навколишнього світу і підкреслюють неминучий зв'язок людини з природою.

 

Лідер сезону — Greenery

Весна — час кардинальних змін і пробудження життя. Вся земля радіє появі першої зелені, свіжості і чистоти, яку вона несе. Головний колір весни 2017 Greenery повністю уособлює в собі всю енергію і оптимізм свіжого весняного листя. Він нагадує нам про життєві потреби, спонукаючи до змін і нових експериментів. Серед інших модних відтінків одягу Greenery особливо виділяється своєю ефектністю, тому його рекомендується комбінувати з іншими кольорами. Це можуть бути, як світлі, яскраві так і темні тони. Нейтральний білий, сірий і коричневий, весняний рожевий, жовтий і блакитний або яскравий помаранчевий, всі вони створять ідеальне поєднання кольорів в одязі з зеленим-Greenery. У сольному виконанні цей відтінок рекомендується носити людям з теплим кольоротипом. Але завдяки своїй універсальній сполучуваності, кожна модниця трошки поекспериментувавши може створити для себе вдалий і стильний образ. Завдання головного кольору весни 2017 — викликати у людей бажання глибоко вдихнути, насититися новими силами і з почуттям повної рішучості змінювати цей світ на краще.

 

Нейтральні відтінки

Серед легко поєднуваних і універсальних кольорів Pantone весна-літо 2017 можна виділити кілька красивих відтінків, які використовуються, як в діловому одязі, так і для трендових ефектних образів. Символізує стабільність і надійність колір деніму Niagara, є домінуючим для 2017 року. Завдяки своїй нейтральності він ідеально поєднується з усіма модними відтінками одягу, надаючи йому збалансованості. На противагу яскравого Greenery любителькам зелених відтінків варто звернути увагу на глибокий і насичених колір Kale. Цей унікальний природний тон ідеально комбінується з яскравою палітрою Pantone весна-літо 2017 і вдало виглядає в сольному виконанні. Ніжні весняні кольори Huzelnut, Island Paradise і Pale Dogwood підходять практично будь-якого кольоротипу і ідеально комбінуються між собою доповнюючи один одного. Вони створюють вдале поєднання кольорів в одязі ділового стилю, а також здатні врівноважити образи в яскравих строкатих відтінках.

 

Яскраві кольори

Сонячному і енергійному кольору жовтої примули Primrose Yellow зовсім трохи не вистачило переваг, щоб стати головним кольором весни 2017. Насичений, глибокий і життєрадісний — цей відтінок ідеально виглядає з синьо-блакитний палітрою і заряджає своїм оптимізмом. Для найактивніших і сміливих модниць, прийдешній сезон підготував два особливих модних відтінки одягу - «вогненний» Flame і колір рожевого деревію Pink Yarrow. Ці яскраві, екзотичні і трохи зухвалі тони, в одязі краще виглядають в індивідуальному виконанні. При поєднанні їх з іншими квітами потрібно бути вкрай обережними. Хоча в цьому немає великої необхідності, адже вони вміють приймати виклик і бути в центрі уваги. І замикає лінійку Pantone весна-літо 2017 глибокий і синій, як дно океану тон Lapis Blue. Знає собі ціну, але не викликає, елегантний і сильний колір для переконаних у своїй привабливості особистостей. Наповнений і сяючий зсередини, він красиво виглядає, як в одиночному ансамблі, так і з протилежним Primrose Yellow.