Офісний стиль Від і До

Офісний стиль Від і До

Виглядати стильно і привабливо, та ще при цьому дотримуватися ділового стилю і дотримуватися дрес-код — непросте завдання, з яким щоранку стикається більшість працюючих жінок. І щоб полегшити його виконання сучасні модельєри з сезону в сезон приділяють максимум уваги гардеробу ділових жінок і одяг для офісу стає більш універсальним і жіночним. Давайте ж постараємося розібратися, яким повинен бути офісний стиль і його базові елементи, для успішної сучасної леді.

 

 

Принципи ділового образу

Діловий стиль — це сукупність чітко визначених принципів в одязі, аксесуарах, макіяжі і навіть парфумах, які повинні гармонійно доповнювати один одного. Давайте виділимо кілька головних моментів. Одяг для офісу повинен бути вільного напівприлеглого фасону, щоб не сковувати Ваші рухи. Віддавайте перевагу якісним натуральним тканинам в стриманій колірній гаммі. Офісний стиль 2018 — це чіткість ліній жіночого силуету і гармонія в аксесуарах. Тому приділіть максимум уваги деталям: взуття та сумка повинні були в одному кольорі і однієї фактури, макіяж легкий і стриманий, акуратний світлий манікюр і легкий ніжний парфум.

 

 

Костюми

Сучасний офісний стиль для жінок універсальний і гнучкий, тому не варто обмежуватися строгими діловими костюмами. Хоча мати один універсальний костюм «четвірку» для особливих випадків, звичайно ж потрібно. Оскільки, класичний офісний стиль з комбінацією жакета, спідниці, брюк і жилетки завжди виручить і стане вдалим нарядом для ділової зустрічі або переговорів. А для того щоб розбавити свій повсякденний діловий стиль можна окремо підібрати один або кілька універсальних жакетів. Бажано щоб їх фактура збігалася зі спідницями або брюками з Вашого гардеробу, а ось колір не обов'язково повинен поєднуватися тон в тон. Найбільш універсальними стануть моделі в пастельних і чорно-білих тонах.

 

 

Блузи і сорочки

Діловий дрес-код не можливий без блуз і сорочок. У гардеробі сучасної леді їх повинно бути декілька варіантів: класичні однотонні моделі і вельми вдалі вироби з принтами. Наприклад, можна зупинитися на завжди актуальній клітинці, смужці або «гусячій лапці». Сучасний офісний стиль 2018 також цілком допускає наявність в жіночому гардеробі водолазок, які стануть незамінним варіантом для прохолодної осені. Однотонні моделі в глибоких насичених кольорах виглядають строго і елегантно, і до того ж дуже зручні. Навіть джемпер або пуловер вдало доповнять Ваш діловий стиль, якщо вони виконані в стриманих неяскравих тонах і з мінімальною обробкою.

 

 

Спідниці та брюки

Офісний стиль для жінок просто немислимий без своєрідного еталону строгості і сексуальності — ділової спідниці-олівець. Завдяки своїй універсальності і практичності ця спідниця вже давно стала невід'ємним атрибутом жіночого гардеробу в цілому. Такий одяг для офісу підкреслює жіночність і витонченість додає силуету граційності і що найголовніше, підходить практично всім типам фігури. Підберіть собі кілька варіантів спідниці-олівець в універсальних, спокійних тонах і ваш дрес-код завжди буде на висоті. Крім того офісний стиль 2018 дозволяє поекспериментувати з її фасонами — спідниця з завищеною або заниженою талією додасть Вашому образу певної загадковості і шику. Що стосується брюків, ідеально підійде строгий класичний варіант прямого крою, злегка завужені і напівоблягаючі моделі в однотонних ненав'язливих тонах.

 

 

Плаття

Офісний стиль для жінок можна цілком вдало доповнити красивим і стильним одягом. Наприклад, плаття-футляр прямого крою або злегка облягаюче і не дуже коротке плаття з трикотажу, ідеально впишуться в офісний стиль і тільки додадуть йому родзинки.

І головне, що хочеться відзначити: дрес-код на роботі і діловий стиль в одязі — це не привід відмовлятися від своєї жіночності і граційності. У всьому можна знайти «золоту середину». Тому, не бійтеся бути яскравими, змішувати принти і експериментуйте з кольорами. І тоді одяг для офісу не буде здаватися нудним і Ви будете носити його із задоволенням.