Необхідні речі в нашому гардеробі.

Необхідні речі в нашому гардеробі.

Осінь — достаток яскравих барвистих квітів і стильних, оригінальний образів. Для кожної жінки, це саме час подумати про те, щоб прикрасити свій гардероб такими потрібними речами, як комфортний головний убір і теплий шарф або палантин. Адже ці аксесуари не тільки можуть стильно і вдало підкреслити наш образ, але й є необхідним атрибутом для виходу на вулицю в холодну пору року.

 

Шарфи та палантини.

Шарф з натуральної вовни, з легкістю зможе зігріти нас холодними осінніми вечорами і в холодну зимову негоду. Цей аксесуар здатний доповнити наш образ кожен раз по новому, завдяки виявленій нами фантазії. Адже оригінальних варіантів, як зав'язати шарф дуже багато і ніхто не забороняє нам самим поекспериментувати і трошки стати дизайнерами. Шарф або палантин однотонного нейтрального кольору стане найбільш вдалим варіантом для ділових жінок або дівчат, які віддають перевагу класичному стилю. Така річ стане незамінною в гардеробі кожної сучасної леді, через свою універсальність. Адже її можна легко скомбінувати з верхнім одягом будь-якого фасону і стилю. Шарфи і палантини в квітковий принт з гармонійним поєднанням яскравих кольорів, зможуть вдало доповнити гардероб сміливих і впевнених у собі особистостей. До того ж, вони стали трендом цього сезону і дозволили жінці зробити акцент на власній індивідуальності.

 

Підбираємо головний убір.

Вдало підібрати шапку або берет, часом буває дуже непросто. Адже такий аксесуар не тільки повинен гармонійно поєднуватися з нашим верхнім одягом, а й вдало підкреслювати форму, колір і лінії нашого силуету. Для кругловидих жінок вдало підійдуть шапки з асиметричним фасоном і берети з великим декором з одного боку. Стильно виглядатимуть вироби з великою в'язкою і козирками, а ось маленьких обтягуючих моделей краще уникати. Для особи в формі трикутника, потрібно підбирати такі моделі головних уборів, які будуть закривати вуха і лоб. А для дівчат з типом особи «квадрат», найбільш вдалою стане шапка вушанка, берет з дрібним декором, або зовсім без нього. Ну а власницям овальної форми обличчя пощастило найбільше, їм підходить практично будь-який фасон, за винятком шапок-шоломів і вушанок, в тому випадку якщо обличчя подовжене. Як би це не виглядало дивно, але Ваше статура і фігура теж мають величезне значення при виборі головного убору. Об'ємні вироби виглядають непропорційно на мініатюрних дівчатах, а для жінок «в тілі» варто уникати маленьких в'язаних і обтягуючих моделей. Колір волосся і колір очей, це ще одні важливі характеристики для вдалої покупки. Для брюнеток відмінно підійде білий колір, насичені варіанти фіолетового і колір фуксії. Руденьким буде красиво у всіляких відтінках зеленого і синього, а також в чорному, і шоколадному кольорі. Власницям світло-русявих і попелястого волосся слід вибирати варіанти в світло-блакитному, світло-сірому, і перловому кольорах. Для блондинок з золотистим відливом можна підібрати головні убори персикового, бежевого і біло-блакитного кольору. Колір головного убору повинен також гармонійно поєднуватися з тоном Вашого обличчя і робити вдалий акцент на Ваших очах. І ще один маленький секрет — колір головного убору краще поєднувати з взуттям або сумкою. Ну а якщо ж Ви, все таки, підбираєте аксесуари під колір верхнього одягу, то варто брати на пару тонів світліше або темніше.

 

Виглядати красиво і актуально в будь-якій ситуації хочеться всім і це далеко не секрет. Але зробити правильний вибір при покупці нового поповнення в свій гардероб, буває дуже непросто, адже потрібно враховувати всі деталі, навіть найдрібніші і непомітні на перший погляд. Але головне не забувайте, що основою для того, щоб завжди виглядати актуально і чарівно, є наше вміння яскраво і невимушено висловлювати свою унікальність і свій стиль.