Не забуваємо про аксесуари

Не забуваємо про аксесуари

Модні тенденції мають властивість змінюватися з кожним новим сезоном, але бажання виглядати актуально і вміти створювати неповторні стильні образи, завжди залишається в пріоритеті. Яке ж місце в цьому питанні займають аксесуари і як їх правильно підібрати? Жіночі аксесуари завжди були невід'ємним і завершальним елементом в образі справжньої модниці. Адже з їх допомогою можна надати свіжості і новизни навіть самому звичайному повсякденному одягу. Грамотно підібрані стильні прикраси і біжутерія можуть стати ідеальним зв'язуючим в наряді, надавши йому цілісності та підкресливши індивідуальність. Але разом з тим, якщо обрані аксесуари не лаконічні до одягу і його стилю, можна домогтися зовсім зворотного результату.

 

 

Вибираємо колір

Вдале поєднання кольорів — одне з головних правил створення будь-якого модного образу. Навіть найкрасивіші стильні прикраси будуть виглядати безглуздо, якщо їх колір буде суперечити основному одягу або зливатися з ним. Як наприклад, жовта біжутерія з помаранчевим платтям, або бірюзова з блакитною блузкою. Головне і безпрограшне правило в підборі жіночих аксесуарів — це поєднання яскравих доповнень з одягом в нейтральному кольорі. Чорний костюм ідеально доповнять аксесуари в червоному кольорі: шарфик, сумочка, брошка або намисто. А елегантному сірому платтю додасть родзинки яскраво-рожева біжутерія або широкий пояс. І ще одна порада, яскравий елемент в наряді має бути один або максимум два, але в одному кольорі, тоді Ваш образ буде привабливим і приємним оку.

 

 

Вибираємо форму

Як визначитися з формою аксесуарів підкаже сам одяг, який Ви одягаєте. Якщо в наряді переважають строгі лінії і гострі кути, то варто підібрати стильні прикраси з чіткими формами. Сережки, кулони, брошки у вигляді трикутника, квадрата або ромба ідеально доповнять такий образ. Жіночі аксесуари з більш ніжними і плавними формами гармонійно поєднуються з одягом м'яких округлих обрисів. Хоча тут звичайно ж, має вагоме значення, куди саме Ви збираєтеся відправитися в цьому вбранні. Для повсякденного офісного образу, плаття з квадратним вирізом краще доповнити біжутерією з геометричними гострими формами. Але якщо Ви зібралися в цій сукні на вечірку, для більш ефектного і яскравого образу можна використовувати об'ємні круглі сережки.

 

 

Вибираємо стиль

Стиль одягу є основою для створення образу, від нього залежать усі подальші доповнення, враховуючи зачіску, make up і навіть вибір парфуму. Повноцінний гармонійний образ зобов'язаний бути витриманим в одному стилі. Аксесуари не виняток з цього правила, а невід'ємна його частина. До елегантного вечірнього вбрання або вишуканого плаття підійдуть дорогі стильні прикраси або ніжні перлинні набори, але ні в якому разі не дешева біжутерія. А ось легкі літні вбрання ідеально поєднуються з об'ємними дерев'яними і пластмасовими прикрасами. На роботу не варто одягати занадто дорогі аксесуари, краще прибережіть їх для особливих випадків. Звичайно, право на експеримент завжди залишається за Вами. І Ви можете спробувати скомбінувати кілька стилів в одному образі, але ймовірність помилитися при цьому сильно зростає.

 

 

Ще кілька порад

«Чим більше, тим краще», - це не про аксесуари. Постарайтеся зробити помітний і яскравий акцент в образі, але не «перевантажити» його доповненнями, оскільки це буде виглядати без смаку. Ідеальний варіант — комбінація жіночих аксесуарів в непарних числах, тобто або один або група з трьох елементів з одним відтінком. Навіть якщо аксесуари або прикраси Вам дуже сподобалися, перед тим як їх купити подумайте, чи підходять вони до Вашого гардеробу і з чим Ви будете їх носити. Вигадлива яскрава біжутерія підходить для більш простого однотонного одягу і навпаки, чим складніше наряд, тим простішою має бути прикраса. І останнє, якщо Ви за допомогою аксесуарів хочете додати в образ новий колір, то їх повинно бути як мінімум два або три. Тоді присутність обраного Вами кольору буде виглядати продуманим і лаконічним.