Must-have сезону спідниця-олівець

Must-have сезону спідниця-олівець

Спідниця-олівець — це невід'ємна частина класичного ділового гардеробу. Саме тому, вона ніколи не виходить з моди і з кожним новим сезоном займає високі позиції серед актуальних, трендових моделей. Модні спідниці 2018 не стали винятком і світові дизайнери знову роблять акцент на витонченості та жіночності, які легко підкреслити зі спідницею моделі олівець.

 

 Історія моделі

Вперше спідниця-олівець з'явилася на світових подіумах в 40-х роках минулого століття і її творцем став французький кутюр'є Крістіан Діор. Саме цей дизайнер зумів представити світові всю красу даної моделі і закохати в неї усіх. Хоча багато модельєрів того часу вже створювали одяг з спокусливими облягаючими формами, який підкреслював красу жіночої фігури. Пік популярності цієї моделі припав на 80-ті, саме в той час вона і стала основою класичної моди і ділового стилю. І якщо Ви ще вагаєтесь у відповіді купити спідницю-олівець чи ні — то звичайно, ТАК! Це саме та модель спідниці 2018, яка обов'язково повинна бути в жіночому гардеробі або річ «must-have».

 

 

Спідниця-олівець 2018

Спідниці 2018 відрізняються яскравістю і екстравагантністю, доповнені різними прикрасами та елементами. І хоча спідниця-олівець — це уособлення максимальної простоти і елегантності, в цьому сезоні вона може дозволити собі багато чого: яскраві кольори, блискавки, розрізи, мережива і багатий декор. Ця модель спідниці 2018 стане основою не тільки в діловому класичному гардеробі, але і буде доречним доповненням для модного образу в стилі «casual». Дизайнери в цьому сезоні віддають перевагу чистим відтінкам і пастельній гамі. Дуже ніжно і жіночно будуть виглядати спідниці 2018 м'ятному, лавандовому і персиковому кольорі, а злегка приглушений оранжевий і жовтий, підкреслять спокусливість і витонченість жіночого силуету. Також актуальні принти та малюнки, але в даній моделі спідниці з ними потрібно бути акуратними. Великий яскравий принт в поєднанні з прилеглим кроєм, візуально збільшують жіночі форми, тому практичніше зупинити свій вибір на однотонних варіантах в яскравих, глибоких тонах. Крім того, модні спідниці 2018 року відрізняються оригінальною деталлю — завищеною талією. Для спідниці-олівець вона також стала актуальною в цьому сезоні, адже завдяки цьому дизайнерському рішенню можна створити трошки зухвалий, але в той же час дуже жіночний силует. Але яка б модель Вам не сподобалася, вирішивши купити спідницю-олівець — Ви відразу ж отримуєте ряд переваг, адже окрім своєї практичності і універсальності, вона практично ідеально підходить всім жінкам, незалежно від типу фігури, обсягів і віку.

 

 З чим носити?

Звичайно ж, купити спідницю-олівець — це ще не означає красиво і модно виглядати, адже важливо знати з яким одягом її правильно комбінувати. Практично всі спідниці цього фасону ідеально поєднуються з легкими блузками і сорочками. Що стосується жакетів, то краще підібрати укорочений до талії, напівприлеглий варіант, який ефектно підкреслить фасон спідниці і Вашу фігуру. Для повсякденного ансамблю спідниці 2018 з завищеною талією можна носити з коротким топом або тонким коротким светром. А для ділового дрес-коду відмінно підійде витончена блуза з довгим або коротким рукавом заправлена в спідницю. Для вечірнього образу спідницю-олівець можна доповнити стильним корсетом або яскравою блузою. Правильний підбір взуття не менш важливий. Під модні спідниці 2018 рекомендується підбирати взуття, яке робить акцент на стрункості і красі жіночих ніжок. Босоніжки і класичні човники на шпильці або зручні закриті туфлі зі стійким каблуком, створять модний витончений образ, який неодмінно помітять всі оточуючі.

І останній момент, вибираючи модну модель спідниці 2018 не забудьте про головне — комфорт і переваги натуральних тканин, адже ідеальна одяг повинен приносити не тільки естетичне, а й практичне задоволення!