Модна парасолька: захист від дощу і стильний аксесуар

Модна парасолька: захист від дощу і стильний аксесуар

Стильна парасоля — це не тільки вкрай необхідна річ в гардеробі справжньої леді, а й ще один спосіб підкреслити бездоганність свого образу. Модні парасолі 2018 відрізняються різноманітністю своїх форм, кольорів, фактурою тканини і ефектним дизайном. Елегантна жіноча парасолька-тростина, оригінальний «хамелеон», вироби зі стильними принтами або двошаровою текстурою — достаток пропозицій настільки велике, що деколи складно зупинитися на одному варіанті. Сучасні модниці неодмінно погодяться, що парасолі від дощу жіночі помічники у створенні яскравого акценту для будь-якого виходу. Але, як вибрати парасольку, яка б прослужла не один сезон і завжди мала актуальний вид. Давайте зупинимося на цьому питанні більш детально.

 

Вибір моделі

Як при покупці будь-якої речі, для справжньої леді вибір парасольки зводиться до максимального поєднання практичності, надійності і краси. Звичайно, жіноча парасолька-тростина — це вічна класика, яка ніколи не вийде з моди. А якщо вона доповнена дерев'яною ручкою-гачком і виконана з куполом у модний картатий принт, то її присутність в образі завжди буде доречною, не залежно від стилю Вашого одягу. Але погодьтеся, що тростина вкрай незручна для активного міського життя. І серед парасольок від дощу жіночої категорії можна знайти більш практичні і не менш універсальні варіанти. Автоматичні або напівавтоматичні моделі, завдяки своїй компактності легко вміщуються в дамську сумочку і не доставляють зайвих незручностей при експлуатації. Звичайно, сам процес складання виробу в кілька разів вимагає високої якості і міцності його елементів. Саме тому більшість модних парасольок 2018 виробляються зі сталевим міцним каркасом, який має титанове напилювання. Такі аксесуари мають підвищений опір і надійність, навіть при сильних поривах вітру.

 

Підбір принта

Відповідаючи на питання, як вибрати парасольку, з якою кожен наряд буде виглядати стильно й елегантно, можна з упевненістю відповісти, що вибираючи, класичні принти в клітинку або смужку Ви завжди залишитеся у виграші. Для більш романтичного вигляду віддайте свою перевагу квітковим принтам і орнаментам. Мереживо, рюші, квіточки і бантики також виглядають дуже миловидно на парасольках від дощу жіночих вишуканих моделей, які підкреслять ніжність і витонченість створеного образу. Що стосується більш строгих і ділових варіантів, серед модних парасольок 2018 можна виділити два фаворити - «хамелеони» і двошарові вироби. Родзинка парасольки-хамелеона в тому, що під впливом води він не тільки може змінювати свій колір, але і проявляти малюнок. Такий аксесуар стане універсальним і яскравим акцентом для будь-якого наряду і завжди буде виглядати стильно. Суть двошарових моделей полягає в тому, що їх внутрішня і зовнішня тканина купола відрізняються своїм кольором і фактурою. Ефектно виглядає жіноча парасолька-тростина з темним однотонним куполом і світлою підкладкою. Також відрізняються оригінальністю аксесуари з однотонним верхом і принтованою внутрішньою стороною.

 

Вибір матеріалу

Якість матеріалу купола — головний критерій при виборі нового «захисника» від негоди. Нейлон, поліестер, епонж, імітація шовку або атласу — варіантів більше ніж достатньо. Але, знайти відповідь, як вибрати парасольку, яка прослужить вірою і правдою не один рік буває дуже непросто. Надійним варіантом є купол з поліестеру з додаванням бавовни. У таких моделях на світлі видно плетіння ниток і вони одні з найдорожчих. Епонж і матеріали з тефлоновим просоченням також відрізняються своєю міцністю і високою якістю. Такі купола не затримують воду і не промокають, завдяки чому тканина довгий час буде тримати форму і не розтягнеться. Поліестерові вироби мають більш демократичну ціну і гарну якість. Перевага в тому, що їх тканину не фарбують, а тчуть з різнокольорових ниток.