Модні спідниці весна-літо 2017

Модні спідниці весна-літо 2017

Ультрамодний сезон весна-літо 2017 дуже близький. Кожна дівчина вже зараз доглядає трендові новинки, якими можна вдало поповнити гардероб і підкреслити свій бездоганний стиль. Спідниці — незамінний елемент жіночого вбрання в будь-яку пору року, який легко додає силуету жіночності й витонченості. До того ж, завдяки вдало підібраному верху з одним виробом можна створити кілька стильних образів. Що ж нам принесе прийдешній сезон, які спідниці будуть найактуальнішими, з чим їх носити і як серед неймовірного різноманіття варіантів знайти саме «свою» модель?

 

 Універсальна спідниця-пачка

Тренди весна-літо 2017 — це втілення всіх, навіть найсміливіших бажань. Спідниця-пачка один з лідерів серед сезонних тенденцій. Модні спідниці цього фасону дуже практичні і універсальні, хоча на перший погляд справляють зовсім протилежне враження. Багатошарові моделі вдало поєднуються практично з будь-яким верхом зі звичайного жіночого гардеробу. У прохолодну весняну погоду вдалим доповненням до цих модних спідниць стане стильний світшот або сорочка, а для теплого літа підберіть кілька варіантів легких майок, блуз і укорочених топів. Не варто думати, що такий образ доречний тільки для святкового або прогулянкового виходу. Доповнивши виріб в темних відтінках світлим верхом, можна створити гідний робочий лук, який підкреслить ваш бездоганний стиль.

 

 Білизняний стиль

Для надзвичайно жіночного вбрання дизайнери пропонують ряд модних спідниць в білизняному стилі. Такий одяг додає образу неймовірної привабливості і чуттєвості. Звичайно, не кожна сучасна модниця може дозволити собі виглядати на стільки відверто. Але якщо ви впевнені в собі, для ефектного лука доповніть наряд витонченим топом, «косухою», стильним взуттям і сміливо вирушайте на побачення або вечірку. Варто відзначити, що в сезоні весна-літо 2017 актуальними будуть не тільки спідниці, а також сукні та блузи привабливих білизняних варіантів.

 

 Оригінальна класика

Класичні модні спідниці завжди залишаються трендом не втрачаючи актуальності. На лідируючих позиціях, залишається спідниця-олівець, яка буде відрізнятися своїм оригінальним дизайном. Наприклад, спідниці із завищеною талією надають жіночому силуету стрункості, можуть бути оригінально доповнені нашивками або мереживом. А однотонні класичні варіанти ефектно прикрасить чіткий розріз, що надає силуету пікантності. Асиметричність також залишається актуальною. Спідниці з асиметричним подолом завжди виглядають нестандартно і оригінально, підкреслюючи бездоганність стилю своєї власниці. Ще один ефектний тренд — бахрома. Цей елемент декору буде неймовірно популярним для всіх речей гардеробу, надаючи образу виразності.

 

 Модна довжина

Легкі спідниці з довжиною міді вже кілька сезонів поспіль завойовують верхні позиції хіт-парадів fashion індустрії і тенденції весна-літо 2017 не виняток. Секрет успіху — ці модні спідниці підходять практично всім жінкам і чудово виглядають на будь-якій фігурі. Виняток тільки низенькі “пухкенькі” дівчата, яким ідеально підійде довжина до коліна. Високим і худим варто віддавати перевагу повітряним спідницям «в підлогу» з легких напівпрозорих тканин, що надає образу романтичності і сексуальності. І звичайно, яке ж літо без спідниці-міні. Серед таких моделей набувають актуальності варіанти із завищеною талією.

 

Тренди весна-літо 2017 відрізняються самими барвистими кольорами і креативними принтами для створення індивідуального бездоганного стилю, тому не бійтеся експериментувати і бути яскравими.