Модні тренди літнього сезону 2016.

Модні тренди літнього сезону 2016.

Стильний гардероб здатний створити настрій не тільки на один день, але і на весь сезон. Літо — пора яскравих стильних нарядів і оригінальних модних трендів. І якщо враховувати, що сучасні модниці сміливо, створюють свої образи і вирішують їх напрямок, їм все-таки, не завадить знати кілька базових моментів літнього сезону 2016 року. Якщо Ви є однією з них, тоді ця стаття стане для вас дуже корисною і пізнавальною.

 

Чого очікувати?

Яким же ми побачимо тренд літа 2016, який актуальний колір буде переважати в цьому сезоні і як серед нового модного віяння не втратити свою індивідуальність ?!

Модний тренд цього сезону — це, звичайно ж, яскравість, красиві квіткові принти та візерунки, хромовані деталі, достаток рюш і різних мережив, натуральні тканини і стильний джинсовий одяг. Все це ми бачили в не настільки далеких 90-х. Ще один оригінальний тренд 2016 року, який впевнено увійшов в наш гардероб ще з весняного сезону — це багатошаровість наряду, він буде вдало виглядати, як в повсякденному, так і в святковому образі. ТМ Helena пошила для Вас тільки самий модний одяг, в якому Вам буде комфортно, в якому Ви будете виглядати чудово, який послужить Вам не один сезон!

 

Про плаття

У колекції суконь цього сезону Ви можете спостерігати легкість і жіночність, створювати романтичні ніжні образи буде дуже просто. Тренд сезону — вінтажний стиль і його незамінні складові: яскраві оригінальні деталі, всілякі варіації мережив, воланів і довжина в підлогу. Тренд літа 2016 для повсякденного гардеробу — плаття з фасоном «на запах», яскраві геометричні принти, фігурні вирізи, а також, короткі шкіряні плаття або текстильні з унікальними візерунками, або блискучі. Модний тренд вечірньої моди — напівпрозорі максі-плаття прикрашені блискітками, стразами або бісером. А також ефектний тренд сезону — плаття-сітки, в'язані плаття та моделі з тканин в золотому і срібному кольорах.

 

Про жакети і піджаки

Якщо Ви вважаєте себе справжньою сучасною модницею, то у вашому гардеробі обов'язково повинен бути присутнім безсумнівний фаворит і тренд 2016 року — стильний жакет. Яскраві моделі приталеного крою з помітними деталями, шкіряними вставками і англійським коміром, особливо актуальні в цьому сезоні. Для любительок класичних образів цей сезон пропонує ще один модний тренд — подовжений піджак, що облягає силует, з оригінальними вирізами на рукавах або з боків моделі.

 

Про блузки, кофти і сорочки

Блузи з пишними рюшами, бантами, об'ємними воланами і широкими рукавами — безперечний тренд літа 2016 року. Особливої популярності досягли кофти і блузи з легких напівпрозорих тканин, які надають жіночому образу легкості і витонченості. А для цінительок стриманих фасонів дизайнери пропонують туніки і сорочки на ґудзиках спокійних кольорів і модні топи з відкритими плечима.

 

Про спідниці

Наступний тренд сезону — багатошарова пишна спідниця в яскравих кольорах. Не менш популярними будуть: спідниця-олівець, спідниця-кльош, дзвіночок або годе, з модною довжиною міді. Ну і яке ж літо без спідниці міні, в цьому сезоні вона виглядає дуже стильно і акуратно. Підбираючи собі спідницю для літа 2016, особливу увагу приділяйте оригінальному дизайну, легким матеріалами і красивим великим узорам, при цьому вибираючи актуальний колір який буде стильно комбінуватися з іншим речам з Вашого гардеробу.

Модні брюки цього сезону поєднують в собі два напрямки — вільні та строкаті 90-ті і любителі деталей, блискучий футуризм. Абсолютний тренд 2016 року — широкі жіночі шбрюки. Хоча також залишаються в моді брюки-дудочки, кльош і завжди актуальні класичні брюки зі стрілками.

 

Кольори цього літа

Палітра кольорів і відтінків літнього сезону 2016 уособлює контраст і в той же час оригінальну комбінацію природної натуральності та міської архітектури. Актуальний колір і безумовний тренд сезону — ніжний рожевий кварц, який виступає поряд з головним відтінком року Serenity — блакитна безтурботність. Крім цих кольорів ваш гардероб може поповнитися модним одягом в морському синьому, освіжаючому м'ятному, кавовому, жовтому, зеленому та інших відтінках з модної десятки літа 2016.

 

І не забувайте про головні принципи літнього одягу — максимум натуральних тканин, абсолютний комфорт, легкість і розслабленість в стилі!

Незабутнього Вам сезону і відмінного яскравого настрою! ;)