Модні настрої сезону осінь-зима 2013-2014.

Модні настрої сезону осінь-зима 2013-2014.

Кожен сезон знамениті дизайнери і модельєри намагаються порадувати нас своїми стильними ідеями і фантазіями, втілюючи їх у нових колекціях. Ними проробляється повний аналіз світових тенденцій в моді, аналіз попиту покупців, ну і звичайно, актуальності тканин, фасонів і принтів. Сезон осінь-зима 2013-2014 не став винятком з правила і приніс безліч оригінальних ідей для прикраси жіночого і чоловічого гардеробу. Весь достаток нових трендів і стилів можна було побачити на Тижнях моди, які пройшли в Нью-Йорку, Лондоні, Мілані та Парижі. І роблячи висновки, згідно побаченого, можна стверджувати, що цей сезон, безперечно, буде виділятися насиченістю, розкішними квітковими принтами, хутряним та шкіряним оздобленням, актуальністю ретро-стилю і оригінальними поєднаннями клітинки різних відтінків.

 

Романтичність і актуальність квіткових набивних принтів особливо яскраво підкреслюють колекції Givenchy, Roberto Cavalli, Vera Wang. Вироби поєднують в собі яскраві кольори і безліч варіантів вишуканих фасонів, які використовуються в різних видах одягу. Це оригінальні і романтичні блузи і сукні з напівпрозорих тканин. Стильні брюки, спідниці і жакети, які тонко підкреслюють жіночність і фірмовий стиль силуету. В такому одязі легко піднести свій образ яскравим і унікальним в будь-якій ситуації.

 

Шотландська клітинка, явно один з основних трендів цього сезону. З цим модним хітом, кожен виріб набуває елегантності і ефектного стилю. Оригінальні пальто-накидки, жакети, сукні та сарафани, стильні штани — все виглядає неймовірно красиво з цим королівським принтом. Досить гармонійно цей тренд поєднується і з іншими варіантами візерункових тканин, роблячи оригінальні ансамблі. А переходи від одного відтінку клітини до іншого, досить ефектно поєднуються в костюмах зі спідницею і брючних костюмах. У колекціях Blugirl, тренд з кліткою простежується дуже чітко і яскраво, хоча не тільки цей бренд працює в даному напрямку. Багато відомих модельєрів використовували цей хіт в своїх колекціях, і в кожній з них, одяг виглядає дуже стильно і універсально.

 

Хутро та натуральна шкіра залишаються незамінним елементом в моді цього сезону. Лакові плащі, сукні-футляри, безумовно, підкреслять вишуканий смак і впевненість в собі ділових жінок. Також модними будуть лакові вставки на сукнях і пальто. Актуальності набули спідниці, сукні, куртки та светри з матової шкіри в різноманітних квіткових варіантах, з принтами або без. Цю модну лінію в широкому асортименті представили колекції Loewe, Lanvin, Hermes, Burberry Prorsum, Calvin Klein. Що стосується хутра, то як це не дивно, але в цьому сезоні благородний каракуль випереджає своїх конкурентів з величезним відривом. Пальто, жилети та шуби з фірмовими дизайнерськими ходами, ефектно підкреслюють стилістику жіночого образу. Актуальність натурального кольору і оригінальність фасонів були яскраво виражені в колекціях Marni, Gucci, Sportmax, Vionnet, Chloe. Хутряна обробка виробів, також як ніколи в тренді, а стильні хутряні коміри, досягли свого апогею в цьому сезоні. Оригінально виділяються ансамблі з яскравих, квіткових хутряних моделей тон-в-тон до основного одягу або в контрасті до нього. Асортимент настільки багатогранний і широкий, що деколи складно зупиниться на одній моделі.

 

В сучасній моді знайшлося місце і для ретро-стилю, якому дав нове дихання Ralph Lauren. Одяг в цьому стилі поєднує в собі елегантність і шарм 20-х років, вишукані образи 60-х років, стильні принти 80-х і оригінальність 90-х. Також актуальним залишається футуризм, міські мотиви і релігійна тематика. Зображення ікон і фресок, тканини з мальовничими візерунками — все це було продемонстровано на подіумах такими відомими дизайнерами як: Dolce Gabbana, Bottega Veneta, Iceberg, Tsumori Chisato.

 

Роблячи висновки про модні напрямках сезону, який настав, можна з упевненістю заявити, що природність і натуральність залишаються як і раніше в тренді. А ось вибір самого образу — це справа індивідуально кожного з нас. Ми самі повинні визначити, що ж нам ближче, яскравість, впевненість в собі і ефектність нашого силуету або може стиль елегантного мінімалізму. Але в будь-якому з цих випадків, сезон осінь-зима 2013-2014 пропонує нам масу оригінальних варіантів, як домогтися бажаного результату. Головне прислухатися до свого внутрішнього світу.

 

Залишайтеся завжди в тренді і не втрачайте своєї унікальності!