Червоне плаття на прогулянці у Флоренції.

Червоне плаття на прогулянці у Флоренції.

Товари від українського виробника останнім часом користуються особливою популярністю! Купувати «своє» - стало дуже модно!

Ми хочемо Вас познайомити з унікальним проектом Юлії Савостіної "Made in Ukraine" спрямованим на популяризацію різноманітних марок вітчизняних виробників!

Юлія Савостіна — журналіст, блогер і письменник в одній особі.

У лютому 2013 року Юлія почала незвичайний експеримент. На сторінках порталу вона почала описувати свій досвід, як прожити, купуючи товари лише українського виробництва. Це так її захопило, що в наступні два роки стало головною справою життя: вийшла книга «В пошуках Made in Ukraine», були проведені два однойменних фестивалі.

На своїй офіційній сторінці Юлія пише статті про українських виробників малого та середнього бізнесу, які прагнуть розвивати наш вітчизняний ринок і відповідати європейським стандартам. Вона дуже чесний і справедливий критик, як сама каже: «Вибираючи між щирістю і ввічливістю, я завжди виберу щирість!».

Український бренд жіночого одягу Хелен-А цього літа в сонячної Флоренції так само став учасником проекту "Made in Ukraine"!

Тому нам дуже приємна її оцінка бренду HelenA і нашої роботи в цілому!

Дякуємо!

 

----------------------------------------------------------------------------------

І так ...

Є такі плаття, які помічаєш ще здалеку на вішалці і вже розумієш, що далі не уявляєш свого життя без нього. Навіть міряти не треба, і так зрозуміло — твоє на 100%! Так сталося у мене з червоним платтям HelenA.

 

 

Історія компанії HelenA починається з ательє з пошиття індивідуальних замовлень, яке потім плавно переросло в підприємство з масового пошиття одягу з штатом співробітників — близько 150 осіб.

 

 

HelenA була заснована в 2006 році, фабрика знаходиться в Хмельницькому. Ось уже десятий рік компанія виробляє 2 колекції в рік: осінь-зима і весна-літо, одягаючи щомісяця близько 15 тисяч жінок.

 

 

Окремо Готується одяг для школярів. Якщо чесно, я спочатку як раз про HelenA дізналася як про компанію, яка робить шкільну форму. Над цією лінійкою працює команда, яка щороку створює не просто універсальний одяг, а капсульну лінію, щоб в школу ходити теж, як на свято))

 

 

Шиють, до речі, тільки з натуральних матеріалів, хоч це в шкільній формі зараз і не модно. Співробітники компанії говорять, що це їхнє улюблене дітище і особливо пишаються, коли можуть пошити форму для всього класу або створити «обличчя» окремої школи.

 

 

Концепції колекцій і моделі створюються власницею Оленою Коваль, оскільки у неї є достатньо тривалий досвід такої роботи. Виробництво повністю структуровано: з потужним конструкторським бюро, кравецькими цехами, ВТК і т.п.

 

 

Крім пошиття, компанія сама займається і продажем своїх виробів, працює 15 діючих фірмових магазинів, на стадії відкриття ще 2, також є інтернет-магазин www.helena.ua. Магазини представлені в Києві, Львові, Луцьку, Хмельницькому, Вінниці, Одесі, Чернігові.

 

 

 

 

Особливість бренду — універсальність. Одяг спеціально розробляється так, щоб міг підійти всім жінкам, незалежно від віку, розміру і статусу.

Цінова політика продукції завжди зберігалася на нейтральному демократичному рівні і в ідеальному співвідношенні ціна — якість.

 

 

 

Автор: Юлія Савостіна.

Фото: Тетяна Тимкова.