Корпоративний стиль.

Корпоративний стиль.

Робота роботою, а корпоратив ще ніхто не відміняв! :)

Адже погодьтеся, корпоратив — це один з найприємніших моментів у житті кожного колективу. І якщо для чоловіків з святковим вбранням все більш-менш зрозуміло, то для дам — визначити свій корпоративний стиль одягу буває зовсім непросто. Ошатне вечірнє плаття або коктейльне, елегантний брючний костюм, варіант зі спідницею, офісний одяг жіночий в класичних чорно-білих тонах або яскраві строкаті відтінки святкових нарядів. Давайте ж розглянемо найактуальніші і модні варіанти, які дозволять Вам відчувати себе чарівною в цей особливий вечір. І дізнаємося, як відвідавши магазин офісного жіночого одягу стати королевою «корпоративного балу»!

 

 

Корпоративне плаття

Який ще наряд може так вдало підкреслити витонченість і вишуканість жіночого образу, як плаття. Варіації на тему корпоративної сукні можуть бути різними. Ошатне вечірнє плаття «в підлогу» - ідеальний варіант для корпоративного стилю одягу, але в той же час, воно багато чому зобов'язує: постава, хода, візаж, укладка волосся — все повинно бути витримано в аристократичній манері. Якщо ж Ви прихильниця більш універсальних нарядів, загляньте в магазин офісного жіночого одягу. Там Ви неодмінно знайдете декілька відповідних коктейльних варіантів і першим з них стане «маленьке чорне плаття». Доповніть його яскравим аксесуаром, стильною сумочкою або лаковими червоними туфлями і Вас буде важко не помітити. Також окремо хочеться відзначити червону сукню. Одяг в червоному кольорі, завжди надає жіночому виду привабливості і загадковості. Якщо Ви не боїтеся експериментів і готові до будь-яких поворотів, червоне плаття додасть Вам впевненості. До того ж, «господар» майбутнього року — Вогненний Півень, неодмінно буде задоволений Вашим вибором.

 

Універсальна класик

Одяг для офісу жіноча «паличка-виручалочка» для будь-якого випадку. Тут також можна підібрати не мало цікавих нарядів, які стануть доречними для корпоративного стилю одягу, особливо якщо Ви будете його проводити з колегами безпосередньо на офісі або в стилі елегантної демократії. Серед офісного одягу жіноча біла блузка базовий і універсальний елемент гардеробу. Ви легко створите шикарний святковий образ доповнивши її стильною пишною спідницею або модними брюками. А блуза зі злегка прозорої тканини додасть силуету жіночності і легкості. Пограйте на контрастах, як в стилях, так і в відтінках. Модний жакет і легка майка — класика жанру для світських заходів нашої сучасності. А одяг для офісу жіночої категорії давно вже вийшов за свої рамки і чоловічі елементи гардеробу стали нормою в нашому образі. Смокінг або фрак в комбінації з чисто жіночим елементом — напівпрозорим, мереживним платтям або красивим клатчем — ідеальний варіант для оригінального епатажного образу. Звідси можна зробити висновок, що якщо Ви віддаєте перевагу практичності і універсальності при виборі корпоративного наряду, то магазин офісного жіночого одягу — Ваш ідеальний варіант.

 

Яскраві акценти

Якщо ж Ви хочете вразити всіх своїм стильним і ефектним виглядом не забудьте про стильні акценти. Одяг в строкатих тонах з оригінальними фасонами, який ви можете дозволити собі тільки на урочисті заходи, цілком підійде під корпоративний стиль одягу, якщо місце проведення буде йому відповідати. Але якщо у вас критично не вистачає часу на пошуки святкового вбрання, завжди можна обіграти одяг для офісу жіночими гламурними деталями. Ефектні туфлі, яскрава сумочка або клатч, шикарний комплект біжутерії, мереживні довгі рукавички або хутряний боа — всі ці аксесуари дозволять зробити ваш звичайний наряд надзвичайно стильним і екстравагантним. І Ви самі приємно здивуєтеся, як офісний одяг жіночого суворого стилю легко перетвориться, підкреслюючи Вашу жіночність і витонченість. До того ж, в такому одязі Ви будете відчувати себе зручно і комфортно весь вечір, що немало важливо.


Самого шикарного Вам вбрання, вдалого корпоративу і тільки приємних емоцій.

З наступаючим святом!