Як вибрати жіночий піджак

Як вибрати жіночий піджак

Жіночий піджак вже давно став річчю «must have» в гардеробі сучасних модниць. Він здатний скласти ідеальний ансамбль практично з будь-яким одягом і надати силуету особливого стилю і витонченості. Дотримуючись актуальних тенденції можна підібрати кілька універсальних модних піджаків, які стануть незамінним елементом для будь-якого виходу або заходу. Молодіжні або класичні жакети, однотонні або з оригінальними принтами, однофактурні або комбіновані, короткі або видовжені, як серед широкого достатку пропозицій вибрати саме свій ідеальний варіант? Ми допоможемо Вам легко розібратися в цьому питанні.

 

 

Враховуємо фігуру

Вдало підібраний модний піджак легко і невимушено додасть образу відчуття завершеності і стилю. І щоб досягти цього результату, в першу чергу, необхідно враховувати особливості своєї фігури. Власницям ідеальних пропорцій, звичайно ж, підійдуть всі фасони і найсміливіші рішення. Якщо ж Ваші форми не зовсім ідеальні, варто прислухатися до кількох порад. Дівчатам з пишними формами ідеально підійдуть подовжені класичні жакети, що приховують стегна. Широкоплечим дамам варто віддавати перевагу виробам з глибоким V-подібним вирізом і накладними кишенями на лінії стегон, щоб візуально перенести акцент з плечей на красиві ніжки. Жакети в темних відтінках завжди відповідають трендовим актуальним тенденціям. Вони підходять практично всім жінкам і особливо власницям пишних форм. Темний напівприталений жіночий піджак легко приховає дрібні недоліки і підкреслить стрункість силуету. Довжина до середини стегна, великі дизайнерські елементи і відкладний комір також візуально додадуть витонченості. Вироби в світлих відтінках виглядають дуже елегантно і стильно. Але вони можуть зробити акцент на зайвих кілограмах, тому з такими моделями варто бути обережними.

 

 

З чим носити

Сучасні актуальні тенденції дозволяють створювати самі яскраві та ефектні образи і поєднувати різні стилі. Звичайно ж, класичні жакети як і раніше ідеально доповнюються блузою і спідницею або брюками, але стильна сорочка або водолазка також будуть мати гарний вигляд у цьому ансамблі. Кофта з акуратним вирізом, легка майка або топ із середнім або глибоким декольте в комбінації зі стильним піджаком створять чарівний силует. Спідниця-олівець відмінно виглядає з усіма жакетами, пишні або короткі моделі краще носити з короткими піджаками, а спідницям «в підлогу» підходять подовжені варіанти. Крім строгих брюк модні піджаки красиво виглядають з вузькими джинсами, брюками-чінос і скінні. Оригінальні яскраві моделі стильно доповнять образ з шортами. А строгі класичні жакети створять дивовижні наряди зі світлими довгими сукнями з легких і ажурних тканин. Що стосується кольору, сучасні модельєри пропонують комбінувати між собою речі на кілька тонів світліше або темніше, для створення більш ефектних і яскравих силуетів.

Жіночий піджак — універсальний базовий елемент гардеробу, здатний своєю присутністю підкреслити вишуканість і шарм будь-якого наряду. Маючи в своєму арсеналі кілька класичних жакетів, а також ефектних яскравих моделей, Ваш вид завжди буде неперевершений і чудовий.