Як вибрати своє ідеальне плаття ?!

Як вибрати своє ідеальне плаття ?!

Знаменита Коко Шанель говорила: «Шукайте жінку в платті, немає плаття — немає жінки», і з нею важко не погодитися. Але як вибрати плаття, в якому ви не тільки будете виглядати найкрасивішою і привабливою, але і будете почувати себе впевнено і комфортно, не залежно від ситуації. У нашій статті ми постараємося дати Вам усі необхідні поради та відповіді на питання, як купити плаття і стати в ньому чарівною?

 

Як підібрати

Напевно, для кожної модниці знайома ситуація, коли побачивши шикарне плаття у вітрині магазину, ми поспішаємо його приміряти, але одягнувши отримуємо не той результат, якого очікували, в чому ж причина? Для ідеального силуету в першу чергу необхідно правильно вибрати фасон плаття, його довжину, крій, тканину, її принт, колір і найголовніше врахувати особливості своєї статури, адже у кожного з нас різні типи фігури.

 

Універсальні варіанти

Для того щоб вдало вибрати фасон плаття і завжди виглядати актуально варто дотримуватися універсальних класичних варіантів. Наприклад, плаття-футляр не тільки залишається в тренді з сезону в сезон, але і легко підкреслює жіночність і витонченість образу. Елегантне і стримане, таке плаття вдало доповнить гардероб ділової жінки з будь-якою фігурою. Універсальним варіантом також стане плаття зі зміщеною лінією талії. Такий варіант підходить під різні типи фігури і дозволяє приховати їх недоліки, візуально збудувавши необхідні пропорції. Плаття з відрізною лінією талії комбінують в собі спідницю і блузу, чим дуже подобаються сучасним жінкам. До того ж, такий фасон вдало краде недоліки фігури і досить стрункий жіночий силует. Плаття-халати та платтяі-сорочки вільного крою також додадуть особливої родзинки і неповторної легкості будь-якому жіночому образу і в залежності від принта тканини, будуть доречні, як для громадських заходів, так і для прогулянок. І на останок — маленьке чорне плаття від Шанель — ікона стилю і привабливості в НЕ моди і часу. Кожна леді повинна мати таке плаття в своєму гардеробі. Плаття приталеного крою, без блискіток і зайвих доповнень, з довжиною, що прикриває коліно — універсально підійде кожній модниці.

 

Плаття по фігурі

Перед тим, як купити плаття, обов'язково необхідно визначити тип своєї фігури. Жіночі типи фігури діляться на кілька основних видів: груша, пісочний годинник, яблуко, прямокутник, трикутник. Як вибрати сукню при фігурі «груша», коли об'ємні стегна значно виділяються в порівнянні з невеликими грудьми. Відповідь дуже проста, для візуального збільшення бюста варто купити плаття з пишним елементом на ліфі, будь то рюші або жабо, а ось спідниця плаття повинна бути прямого строгого крою, щоб не привертати зайвої уваги до стегон. Для фігури «пісочний годинник» вибрати фасон плаття дуже легко, адже ця фігура вважається пропорційною і симетричною. Якщо у вас такий тип фігури вам підійде абсолютно все! Але, особливо вдалим варіантом стануть прилеглі плаття з вільною або звуженою спідницею і поясом на талії. Жінкам з фігурою «яблуко» - схильним до повноти, з неявно вираженими лініями тулуба і стрункими ніжками, варто уникати приталених фасонів і великих принтів на тканині. Виберіть плаття з неглибоким V-подібним вирізом і розкльошеною до низу спідницею довжиною до коліна, щоб зробити акцент на перевагах вашої фігури. Як купити плаття і вибрати правильний фасон для дівчини з фігурою типу «прямокутник», у якої плечі, талія і стегна однакової ширини, плоскі сідниці і стрункі ноги. У цьому випадку варто уникати занадто приталених силуетів, зупиніть свій вибір на напівприлеглому платті, яке м'яко підкреслить обриси фігури. Красиво буде виглядати плаття з пишною спідницею або спідницею зі складками, ідеальна довжина — трохи вище коліна. І на кінець, як вибрати плаття для фігури «трикутник»? Представниці такого типу фігури мають широкі плечі і в порівнянні вузькі стегна. Для такого типу підійдуть плаття з горловиною-хомутом, заниженою талією і вільною спідницею довжиною за коліно. Варто уникати широких вирізів коміра, звужених силуетів і тонких тканин.

 

І пам'ятайте: «Тіло жінки має визначати фасон плаття, а не навпаки!»

 

 

Вдалих Вам покупок!