Як вибрати ідеальні брюки?

Як вибрати ідеальні брюки?

Брюки в жіночому гардеробі вже давно зайняли своє вагоме місце. Кожна сучасна модниця, безперечно, має в своєму арсеналі декілька варіантів стильних брюк різних фасонів, які надають її силуету елегантності і модного настрою. Але сам вибір брюк іноді стає не легким завданням, адже нам може сподобатися колір або фасон, які не підходять фігурі або типу шкіри. Як і для будь-якого іншого одягу, підбір брюк повинен проходити при оптимальному зважуванні всіх «за» і «проти», врахуванні особливостей жіночих форм і модних трендів майбутнього сезону.

 

Універсальний варіант.

Перш ніж давати модні поради кожній категорії жінок окремо, хочеться відзначити базовий варіант брюк для жіночого гардеробу. Це класичні брюки прямого крою, які прикрасять практично будь-яку фігуру. Довжина до середини каблука буде ідеальною для таких брюк. Що стосується кольору, оптимально поєднується з більшістю кольорів — перлинно-сірий. До таких брюк можна підібрати гарний верх в жовтому, бордовому, синьому, оливковому відтінках. До того ж, вони завжди знаходяться в тренді і мода 2016 не виключення.

 

Ідеальна модель

Вибір брюк з широким поясом і бічною блискавкою, стане ідеальним варіантом для жінок, які хочуть приховати недоліки в області живота. Завдяки широкому поясу Ви зможете досягти ефекту корсета і надати своїй талії ідеальну форму. Власницям коротких ніг слід робити підбір брюк з широкими штанинами — це візуально подовжить Ваш силует. До того ж, брюки, розширені від стегна стануть універсальним варіантом і вдало підкреслять верх і самі стегна практично будь-якої жінки. Брюки-дудочки ідеально підійдуть струнким довгоногим дівчатам і в комбінації з взуттям на підборах вдало підкреслять їх витонченість. Мода 2016 повертає нас в недалекі 60-ті і 70-ті, коли трендом всіх сезонів стали штани-кльош. Штани, розкльошені від коліна, мають більше переваг, ніж може здатися на перший погляд. По-перше, вони можуть злегка приховати повненькі стегна, балансуючи фігуру. По-друге, підбір брюк такого фасону візуально робить стрункішим силует, і ноги здаються довшими. До них ідеально підійде взуття на підборах, єдиний момент — для більш красивого образу, брюки повинні мати довжину, яка максимально закриває каблук. І ще, модні поради щодо кишень. Брюки з вертикальними боковими кишенями візуально збільшують стегна, а ось діагональні або горизонтальні, навпаки приховають недоліки фігури. Задні кишені також не завжди вдало підкреслюють жіночий силует, тому краще зупинити свій вибір брюк на моделях, в яких кишені близько розташовані або перебувають трохи нижче звичайного.

 

Фігура має значення

Повненьким дівчатам з фігурою «трикутник» варто зробити підбір брюк з широкими штанинами прямого класичного крою. Щільний матеріал відмінно сяде по фігурі і не буде сковувати рухи, а вузький пояс тільки прикрасить Ваш образ. Найбільше пощастило худеньким «трикутникам» - Вам йде практично все! Завужені, прямі, широкі і мода 2016 з її кльошним варіантом — Вам дозволено все. Для дівчат з фігурою «пісочний годинник» ідеально підійдуть моделі прямих брюк-труб, облягаючі в області талії і штани з заниженою посадкою. І ще візьміть до уваги такі модні поради: обов'язково підкреслюйте свою тонку талію вузьким ремінцем, нехай це буде родзинкою у Вашому образіє. Дівчатам з об'ємними стегнами варто віддавати перевагу брюкам з широкими штанинами, і не носіть занадто вузькі моделі, вони не зможуть підкреслити всю красу вашої фігури. Чого не скажеш про фігуру перевернутого «трикутника» - Вам завужені моделі підійдуть просто ідеально. Вибір штанів класичного силуету зі звичайною довжиною і навіть з широкими штанинами вдало підійдуть високим представницям цього типу фігури. Жінкам «яблуко» рекомендуються брюки прямого крою зі стрілками, щоб візуально подовжити ноги. Якщо Ви володарка широких стегон зробіть підбір брюк без кишень в бічних швах, злегка розкльошені від стегна або коліна.

 

 

Що не варто носити

І модні поради, про те, чого варто уникати в гардеробі сучасної леді? Брюки із звуженою областю біля щиколоток рідко кому підійдуть, вони візуально вкорочують навіть самі стрункі ніжки. Вкрай вузькі фасони надають повноти навіть ідеальній фігурі. А білі або світлі штани рекомендується підбирати більше на один розмір. Якщо Ви дівчина з пишними формами не одягайте легінси або брюки-банани — це явно не Ваш варіант.