Як одягнутися на ділову зустріч

Як одягнутися на ділову зустріч

Мати прекрасне почуття стилю і бути володаркою вишуканого смаку обов'язок кожної сучасної леді. І чому варто було б приділити особливу увагу, так це правильному підбору наряду в залежності від майбутнього заходу. Ваш стиль одягу і всі деталі в образі повинні бути продуманими і доповнювати один одного, щоб справити правильне враження на оточуючих. Так що ж одягнути на ділову зустріч, щоб звернути увагу не на зовнішність, а на свої особистісні якості? З часом класичний одяг став більш універсальним, але при цьому не втратив своєї серйозності і елегантності. І сучасний діловий стиль пропонує нам широкий асортимент стильних варіантів.

 

 

Діловий колір.

Діловий одяг для жінки, яка мимоволі викликає довіру, виглядає авторитетно і респектабельно — це піджак і спідниця в однотонному кольорі. Чорний класичний одяг, звичайно фаворит будь-якого дрес-коду, але все ж для менш формального і більш привабливого образу, віддавайте перевагу темно-синьому або сірому. У цих колірних тонах діловий стиль виглядає більш жіночним і м'яким. До того ж, синій — це символ стабільності і розсудливості, саме тому діловий одяг в цьому кольорі і безлічі його відтінків вважається найвдалішим варіантом для бізнесу. Що стосується літніх варіантів, актуальними будуть моделі в нейтральній пастельній гамі. Не експериментуйте з об'ємними принтами, даний стиль одягу не сприймає помітності і викликаючих деталей. Тонка смужка або ненав'язлива клітинка — єдино допустимі варіанти. Блузка до костюму також повинна нести в собі всі характеристики ділового стилю. Найбільш вдала тканина — шовк або бавовна. Білий колір блузки додасть строгості образу, а бежевий, світло-рожевий або блакитний навпаки пом'якшить консерватизм класичного одягу. А якщо ви хочете підкреслити свою енергійність, то підберіть до костюма блузку з чіткою тонкою смужкою.

 

Діловий фасон.

Головне завдання ділового одягу підкреслити серйозність ваших намірів і разом з тим продемонструвати прихильність до співрозмовника. Оцінюючи якість вашого зовнішнього вигляду люди можуть зробити висновки і про якість вашої роботи або послуг які ви пропонуєте. Саме тому, в фасонах цього стилю одягу необхідно дотримуватися золотої середини. Одяг не повинен бути занадто облягаючим, але і мішкуваті моделі будуть виглядати безглуздо. Ніяких міні або максі-спідниць, також діловий стиль не сприймає глибоких декольте, що викликаючих розрізів або прозорих тканин. Діловий одяг не повинен підкреслювати вашу сексуальність. Хоча для ділової зустрічі в ресторані можна підібрати однотонне коктейльне плаття і доповнити його строгим жакетом.

 

 

Ділові аксесуари.

Як би це дивно не звучало, але аксесуари в діловому світі можуть справити більше враження на партнерів, ніж їх одяг. Дорогі окуляри або фірмова ручка, стильна сумка, ексклюзивна візитниця, мобільний телефон з шикарним чохлом — якість таких речей може розповісти про успішність, рівень достатку і стабільність людини. Саме тому діловий стиль неможливий без цих елементів. Крім того, класичний одяг повинен бути підкресленим дорогим елегантним взуттям. Цей атрибут ділового іміджу повинен бути зручним, гармонійно поєднуватися з сумкою і іншими доповненнями в образі. Універсальний варіант, це темні туфлі-човники на невисокому каблуці. Взуття без каблука, з відкритим носком або п'ятою, а також взуття білого кольору не підходять під цей стиль одягу. Сумка для ділової зустрічі обов'язково повинна бути місткою і звичайно ж якісною, найкраще підійде плоска сумка-портфель з натуральної шкіри. Що стосується прикрас, то їх кількість повинна бути мінімальною, а вид стриманим і лаконічним.

 

 

 

І пам'ятайте, вдало підібраний діловий одяг — це ще одна перевага, яка сприяє досягненню поставлених цілей, яку Ви просто зобов'язані використовувати.