Ідеальне взуття до вбрання. Як підібрати.

Ідеальне взуття до вбрання. Як підібрати.

У досконалому образі все повинно бути бездоганно. Уміння і знання, як підібрати взуття до того чи іншого одягу — це один а з головних запорук створення красивого і стильного вигляду. І, крім того, що ідеальна пара взуття повинна приносити комфорт і зручність, вона повинна вдало підкреслювати жіночу фігуру, роблячи стрункішими ніжки і, звичайно ж, гармонійно поєднуватися з нарядом. Невдало створений ансамбль може зіпсувати навіть самий стильний і модний силует, а значить не кращим чином вплинути на думку оточуючих про його власницю. Кожен день сучасні модниці задаються питаннями: яке взуття одягнути під спідницю, які туфлі ідеальні для дрес-коду, жіноче взуття під брюки повинно мати вузький або стійкий каблук, і.т.д. Поговоримо про це в нашій статті.

 

Образ зі спідницею

В активному ритмі сучасності більшість жінок віддають перевагу зручним брюкам, ніж спідницям або сукням. Але все ж одягаючи ці жіночні вбрання, кожна красуня підкреслює свою привабливість і вміння зачаровувати. Вибираючи яке взуття одягнути під спідницю в першу чергу необхідно враховувати довжину виробу. Для моделей «в підлогу» підійдуть невисокі туфлі-човники. Вони вдало доповнять як вечірні, так і робочі луки. Ідеальною парою взуття для літніх довгих виробів стануть сандалі з переплетеним ремінцем. Спідниці «по коліно» створять вдалий ансамбль з відкритими туфлями на шпильці або стійкому каблуці, а ось моделі на платформі будуть недоречними під цей фасон. Любителькам «міні» варіантів, які задаються питанням, як підібрати взуття до короткого одягу в літній сезон, варто звернути увагу на ефектні легкі чобітки з мереживом, прикрашені стразами або бісером.

 

Образ з брюками

Жіноче взуття під брюки підбирається відповідно до стилю і фасону певного виробу. Для широких класичних варіантів ідеальною парою взуття стануть моделі з широким середнім або високим каблуком. Слід зазначити, що довжина штанин повинна бути максимальною і без малого прикривати весь каблук. «Банани» красиво поєднуються з черевиками на невисокому вузькому або широкому каблучку. Жіноче взуття під брюки класичного прямого або злегка звуженого донизу силуету повинно мати невисоку тонку шпильку і вузький гострий або напівкруглий носок. Об'ємні моделі будуть недоречними до цього крою. І трошки про улюблених джинсах, як підібрати взуття до популярних завужених донизу моделей. Гарний ансамбль з такими виробами складуть туфлі на високих підборах або платформі. Взуття має бути відкритим, штанинами допускається прикрити тільки задники. Для любительок більш практичних варіантів до джинсів варто підібрати зручні мокасини, балетки або босоніжки з низькою платформою, вони також будуть виглядати досить стильно і актуально.

 

Корисні поради

І ще кілька маленьких, але важливих моментів. Мініатюрним і тендітним дівчатам, краще зупинити свій вибір на виробах з тонкою шпилькою не вище 8 см. Таким чином, силует буде виглядати найбільш виграшно і збалансовано. А ось для дам з пишними формами ідеальною парою взуття стануть моделі зі стійким середнім і широким каблуком. Жінкам з об'ємними литками потрібно відмовитися від яскравих варіантів, або привертаючих погляд деталей на щиколотці. Щоб не зробити ніжку ще товщою і виразнішою віддайте перевагу фасонам в скромному мінімалістському стилі. І не менш важливий момент для питання яке взуття одягнути під спідницю, брюки, плаття або будь-який інший наряд — це його колір. Безумовно, чорні туфлі-човники — це незмінний лідер, адже таке взуття підходить практично під будь-який стиль і колір одягу. Не менш універсальним буде бежевий або молочний варіант. Варто відзначити, що світлий колір візуально витягує ніжку і збільшує стопу, тому власницям великого розміру варто бути з ним обережними. Вироби яскравих кольорів виглядають вдало в образі де вони можуть перегукуватися з такими ж відтінками в наряді. Зробіть яскравий акцент на аксесуарі в такому ж кольорі, а сам одяг нехай буде в спокійних тонах, тоді образ буде виглядати цілісно і стильно.