Хелен-А - формула жіночої краси!

Хелен-А - формула жіночої краси!

Більшість з нас, представниць ніжно] і прекрасної статі, основну частину свого часу, відповідно — і життя, як не крути, присвячуємо роботі. Відповідати діловому дрес-коду, і при цьому залишатися особливою, жіночною і спокусливою — завдання непросте, але завдяки ексклюзивному українському бренду Хелен-А — тепер може бути цілком вирішеним!

 

Шафа забита, а одягнути нічого .. »- знайома ситуація? Тому ми з усіма сучасними стилістами в один голос стверджуємо — треба правильно створювати свій гардероб!

 

І тому в гардеробі кожної сучасної модниці неодмінно повинні бути біла класична блуза, «маленьке чорне плаття», жакет і спокуслива спідниця-«олівець». Ці речі легко поєднуються з будь-якими іншими речами, і тому Вам вже не доведеться ламати голову над питанням «Що ж все-таки одягнути?»

 

 

Інша ситуація — якщо Ви хочете не просто одягнутися, а зробити карколомне враження ?! Тоді Вам не обійтися без самого жіночного елемента гардеробу — плаття!

 

У колекціях від Helen-A особливе і значне місце займають плаття! Є ефектні моделі для ділового офісного дрес-коду, що відрізняються елегантним класичним мінімалізмом і витонченістю. Таке плаття, безперечно, додасть впевненості своїй власниці на будь-якій діловій зустрічі.

 

 

Яскраві і дуже ефектні коктейльні плаття не залишать байдужими, тих представниць прекрасної статі, які легко приймають будь-які життєві виклики і повністю впевнені в своїх силах і можливостях. У такому платті, Ви неодмінно станете причиною захоплених поглядів!

 

 

Звичайно, одяг далеко не найважливіший в людині — це тільки обгортка, за якою ховається головна суть. Але все таки, хочеться нам цього чи ні, а правило: «Зустрічають по одягу ...», - дуже часто виправдовує себе. Створюючи свої нові моделі і колекції ми, в першу чергу, віримо в те, що наші наряди допоможуть сучасній жінці самовиразитися і стати більш впевненою в собі.

 

 

Кожен день — це маленьке чудо, наповнюйте його яскравими фарбами — балуйте себе, експериментуйте, посміхайтеся перехожим, і звичайно ж — перевтілюйтесь разом з Хелен-А!

 

 

Для статті надані фото з останньої фотосесії Хелен-А для брендового каталогу. Всі вироби на моделях Ви можете знайти на сторінках інтернет-магазину helena.ua.