Головний принт сезону осінь-зима 2016-2017. Клітинка.

Головний принт сезону осінь-зима 2016-2017. Клітинка.

Принт «клітинка» ось уже кілька сезонів поспіль займає лідируючі позиції і є трендом в багатьох модних напрямках. Картатий принт на одязі здатний вдало доповнити будь-який образ, починаючи від класичного офісного стилю, закінчуючи легким і невимушеним стилем кежуал. Тут головне правильно визначитися з кольором, формою, товщиною і розміром візерунка і тоді Ваш картатий одяг стане самим практичним і довгостроковим вкладенням в базовий гардероб.

 

Переваги

Клітинка — оригінальний і модний принт, який крім своєї різноманітності відрізняється рядом переваг. Цей принт на одязі здатний з легкістю коригувати недоліки жіночої фігури. Дамам з пишними формами підійдуть наряди з темною і тонкою клітинкою, а ось на худеньких навпаки, вдаліше буде виглядати картатий одяг з широкими лініями в світлих тонах. Принт з великою і яскравою кліткою візуально збільшує обсяги силуету, з дрібною — зменшує, а ось комбінація широкої і вузької клітки в одному виробі, безперечно, підкреслить ефектність Вашого наряду.

 

Тренди сезону

У сезоні осінь-зима 2016-2017 картатий принт на одязі буде актуально комбінуватися з іншими геометричними принтами поєднуючи їх в одному вбранні. Лінії, смужки, квітковий і орієнтальний орнамент — дозволять створити з «кліткою» найяскравіші і ефектні образи. Крім того, цей модний принт дасть нам можливість поекспериментувати з формою, кольором і розташування візерунка, а також фактурою самої тканини. Кольоровий картатий одяг в цьому сезоні, особливо актуальний. Це можуть бути навіть найнесподіваніші сполучення сонячного жовтого, зеленого, яскравого червоного, глибокого синього та інших насичених відтінків. Досить актуально також буде виглядати картатий принт в чорно-білому кольорі. Класичне елегантне плаття або зручна спідниця-олівець, картатий чорно-білий жакет — ідеальне рішення для повсякденного офісного образу.

Як правильно підібрати?

Щоб мати чарівний вид і картатий одяг тільки підкреслювала достоїнства Вашої фігури, варто врахувати деякі правила при його покупці. Вибираючи одяг «в клітинку» віддавайте перевагу вільному крою, який не буде Вас обтягувати. В іншому випадку принт на одязі зміститься і Ваші форми візуально здаватимуться більш об'ємними. Часто цей модний принт використовують і для верхнього одягу, який також виглядає дуже стильно й елегантно. Пальто або пончо прямого, вільного силуету додадуть образу ультрамодного настрою і будуть вдало виглядати на будь-якій фігурі. Що стосується кольору — грайте на контрастах! Цей модний принт любить експерименти, але не забувайте, що інші елементи вбрання повинні комбінуватися мінімум з одним кольором картатого одягу.

Щоб образ був ще більш вишуканим і ефектним, підберіть до Вашого картатого наряду стильне взуття та аксесуари з аналогічним візерунком, вони зроблять вдалий акцент і підкреслять благородство Вашого смаку.