Дрес-код - маленький ключик до великої кар'єрі.

Дрес-код - маленький ключик до великої кар'єрі.

Як правило, перше враження відіграє найголовнішу роль при знайомстві з людиною. І не секрет, що саме одяг грає одну з основних функцій у цьому випадку. Якщо в людині все поєднується гармонійно і природно, то ми самі того не помічаючи ставимо позитивну оцінку зовнішньому вигляду нашому співрозмовнику і можемо навіть пробачити дрібні недоліки в його поведінці. І якщо ми говоримо про стиль, який найкращим чином буде підкреслювати нашу елегантність, стриманість і в той же час ніколи не вийде з моди — то це звичайно офісний стиль. Одяг саме цього стилю піднімає нам статус, надає нам впевненості та солідності, висловлює серйозність намірів і прагнення до перемоги, що, безумовно, тільки допомагає домогтися бажаного результату.

 

Що ж таке дрес-код, і яким він повинен бути? На сьогоднішній день офісний стиль сучасної ділової жінки допускає різні поєднання і експерименти. Звичайно, класику жанру ніхто не відміняв і брючний діловий костюм і костюм зі спідницею залишаються невід'ємною частиною офісного гардеробу. Але, в той же час, собі можна дозволити і стильні і модні спідниці, блузи, сорочки, брюки, корсети, жилети та навіть сарафани. Звичайно, такий одяг має бути строго витриманий в діловому стилі, щоб не втратити в собі самого головного — строгості, елегантності, стриманості і шарму.

 

Офісний одяг, як правило, шиють з натуральних якісних тканин з додаванням невеликої кількості синтетики, для того щоб, він не м'явся. Якість тканини визначає вартість і комфортність одягу, який Ви носите, тому у випадку з діловим одягом все повинно бути враховано і ідеально підібрано.

 

Не менш важливий в діловому одязі і його колір. Він повинен бути спокійним і не викликаючим, це може бути як класичний чорний, так і стильний темно-синій, сірий і графітний або пастельний. Наприклад, в асортименті нашого інтернет-магазину Helena.ua, є достатня кількість спідниць, які прикрасять гардероб будь-якої ділової жінки — це моделі «Етерія», «Лучіано», «Вієслава». Вони акуратно підкреслять ваш силует і додадуть йому жіночності і привабливості. Зробити акцент на вашій стрункості та елегантності можна за допомогою брюк «Ріко» або «Славія».

 

Що ж стосується блуз, то тут можна дозволити собі пофантазувати і вибрати серед достатку колірної гами, свій улюблений колір. Це можуть бути, як спокійні бежевий, світло-сірий, білий, так і яскраві тони синій, рожевий, фіолетовий, колір морської хвилі. Вибираючи яскраву блузу у нас з'являється можливість прикрасити і надати жвавості нудному офісному дрес-коду. Звичайно ж, в арсеналі нашого інтернет-магазину є, і білі блузи присутність яких, безумовно, повинна бути в гардеробі бізнес-леді, це наприклад модель «Августа», блуза класичного крою, приталені, з дуже елегантним коміром на стійці, в двох варіантах з жабо і без. Що ж стосується яскравих і кольорових пропозицій, то тут ми можемо представити вашій увазі повітряну і кокетливу модель "Елеонора", яка дозволить вам бути трішечки загадкової і при цьому не втратити стиль ділового дрес-коду. Елегантна блуза "Неллі" неодмінно, підкреслить вишуканість образу, а стильна і яскрава модель "Шаде" доповнить ваш гардероб ефектністю і витонченістю. Ми впевнені, що такий одяг буде до душі кожної ділової жінки, яка, в першу чергу, хоче виглядати красиво і стильно.

 

Готуючись до співбесіди, кожен з нас розуміє, що оцінювати там будуть не тільки наші знання і професійні навички, а й наш зовнішній вигляд, і нашу презентабельність. Саме тому, одяг, який буде на нас в той момент може, як допомогти в досягненні бажаного результату, так і нашкодити на шляху до досягнення його. Але знаючи маленькі секрети офісного дрес-коду, і довіряючи думці і пропозиціям нашого інтернет-магазину Helena.ua, ви завжди будете почувати себе впевнено, стильно і красиво. І повірте, що оточуючі обов'язково помітять це і оцінять.