Що носити навесні 2017

Що носити навесні 2017

Мода — це соціальне явище, з яким ми можемо не погоджуватися, але враховувати «її думку» ми просто зобов'язані. З приходом нового сезону кожна сучасна модниця поспішає порадувати себе, відновивши весняний гардероб свіжими нарядами. Трендовий легкий одяг на будь-який смак вже повністю заповнив прилавки модних бутиків і магазинів. Нам залишилося розібратися лише в одному питанні. Яку стильну орієнтацію вибрала весняна мода 2017, яких тенденцій нам варто дотримуватися, щоб виглядати актуально і не втратити свою індивідуальність. Про це та про багато іншого поговоримо далі.

 

 Ласкаво просимо в 80-ті

«Все нове - це добре забуте старе», - ці слова набули особливої актуальності в новому весняно-літньому сезоні. Естетика тих часів яскраво простежується в колекціях багатьох модних будинків. А її акцент на стильних виразних деталях, є основою для жіночих весняних речей і багатьох аксесуарів. Вільний крій — ще одна характерна риса часів 80-тих: безформний верхній одяг, подовжені брюки, вільні сукні та костюми, стануть вдалим поповненням до весняного гардеробу. Не забули дизайнери і про жіночність. Миловидні, романтичні рюші і волани, що надають образу особливої м'якості і вразливості безумовний тренд весняної моди 2017. Легкі сукні, блузи, спідниці декоровані цим ніжним доповненням будуть прикрашати жіночі силуети підкреслюючи їх витонченість. Не бійтеся бути оригінальними і виразними в цьому сезоні. Світові модельєри одноголосно зійшлися на думці, що жіночі весняні речі не повинні бути нудними. Незвичайна асиметрія, строгі ламані лінії, пишні що виділяються рукава, а також сміливий акцент на область декольте, неодмінно додадуть легкому одягу особливої драматичності і привабливості.

 

 Модні кольори

Весняно-літній сезон 2017 багатий на красиві насичені фарби, серед яких можна виділити по кілька варіантів, як для класичного ділового образу, так і для ефектного виходу в світ. Універсальний синій колір Niagara, буде вдало виглядати в весняному гардеробі кожної дівчини. Легко комбінований, як з яскравими, так і з пастельними відтінками, що втілюють комфорт і простоту, цей головний відтінок сезону, вдало підкреслить збалансованість вашого наряду. Яскравий, що дарує тепло і заряджає енергією колір «жовтої примули», також є одним з домінуючих у весняній моді 2017. Він прекрасний сам по собі, але в поєднанні з насиченими синім і блакитними відтінками виглядає просто чудово. Серед модних соковитих відтінків для жіночих весняних речей можна виділити зелений-Greenery. Багатий, насичений колір весняного листя наповнений життям і енергією самої природи. Він безперечно, піднімає настрій і здатний зробити ефектний акцент в жіночому образі. Дизайнери радять використовувати Greenery в поєднанні з іншими нейтральними тонами, ніж самостійно. Більш спокійний і глибокий зелений колір Kale, неодмінно сподобається любителькам універсальних нейтральних нарядів. Досить оригінальний відтінок, який додасть стильному легкому одягу особливої унікальності. Серед класичних спокійних тонів весняної моди 2017 можна виділити ніжно-пудровий Pale Dogwood і колір кави з молоком Hazelnut. Ці відтінки підходять практично для будь-яких кольоротипів, відрізняються своєю легкістю і універсальністю. Крім того вони неймовірно красиво виглядають, як в сольному, так і в комбінованому виконанні.

 

 

Модні принти

І трошки про принти. У цьому сезоні весняний гардероб можна сміливо поповнювати всілякими квітковими принтами. Саме цей візерунок, в своїх різних варіаціях і колірних комбінаціях, є основним напрямком для модного одягу. Брюнетки можуть собі дозволити навіть яскраву «циганщину», а блондинкам варто звернути увагу на більш ніжні варіанти. В топі також залишаються «горох» і «смужка». Але на цей раз вони повинні бути більш виразними. Допускається поєднання горизонтальних і вертикальних смуг, або великих і дрібних горохів в одному образі або виробі.

 

Підводячи підсумки хочеться відзначити, що модні тенденції, як завжди багаті на свої пропозиції, але вибір все-таки залишається за нами. Адже головне в одязі — людина, яка її носить, а не сам одяг!