5 способів виглядати цього літа карколомно.

5 способів виглядати цього літа карколомно.

Літо 2016 відрізняється соковитими насиченими фарбами і великою кількістю різноманітних модних нарядів, які надають образу привабливості. І головне правило, якого варто дотримуватися створюючи літній образ 2016 — це підкреслювати жіночність і витонченість свого силуету, не залежно від модного напрямку і стилю. Наповнюйте свій буденний гардероб яскравими фарбами, оригінальними принтами, модною і універсальною класикою. Визначте, який Ваш колір в цьому сезоні і не бійтеся привернути увагу оточуючих, бути сяючою і неймовірно жіночною.

 

Літній образ з платтям.

Плаття — це саме той незамінний look 2016, який здатний легко і невимушено підкреслити ніжність, жіночність і романтичність Вашого образу. Створіть м'який, що додає витонченість фігурі силует, використовуючи легкі тканини, наповнені свіжістю і загадковістю. Відзначиться актуальністю модне вбрання, доповнене красивим мереживом, вишивкою або блискучими паєтками. Плаття з всілякими рюшами, плісировкою і драпіровками також будуть виглядати дуже вдало і доповнять Ваш літній образ романтичними нотками. Що стосується довжини, варто віддавати перевагу моделям з довжиною «міді», саме вона є трендом в колекціях світових кутюр'є на літо 2016, хоча максі-сукні також залишаються в моді. Найвигідніші кольори для романтичного силуету — чисті природні відтінки і універсальні пастельні тони.

 

Стильний бежевий образ.

Одяг бежевого кольору, не такий нудний й одноманітний, як може здатися на перший погляд. Комбінуючи безліч його відтінків від шампанського, жовто-пісочного, золотисто-бежевого до персикового і перлинно-рожевого, можна створити ідеальний look 2016. Бежевий один з найбільш легко поєднуваних класичних кольорів, вдало виглядає з багатьма відтінками і підходить практично всім кольоротипам. Тому, якщо Ви вагаєтеся у виборі, який Ваш колір — сміливо зупиняйтеся на пастельній гамі. Модний наряд бежевого кольору — стильне рішення, як для ділового, так і для повсякденного образу. Пастельні тони можна вдало комбінувати з чорним, білим і всілякими відтінками коричневого. Бежевий колір з присутністю сірого, красиво виглядає з одягом в червоних, фіолетових і синіх відтінках. Що стосується стилів і напрямків, бежевий ідеальний не тільки для класичного образу, досить актуально він буде поєднуватися і з денімом. Комбінуючи свої улюблені джинси з модним бежевим жакетом, Вам неодмінно вдасться створити стильний літній образ 2016 і підкреслити свою індивідуальність.

 

Універсальний образ із спідницею.

Літо 2016 пропонує нам безліч яскравих образів з спідницями, які не поступаються своєю жіночністю романтичним варіантів з сукнями. Створити модний наряд зі спідницею дуже просто, адже в залежності від стилю і фактури до неї можна підібрати красивий оригінальний верх і до того ж, не один. У цьому сезоні популярним варіантом будуть моделі спідниць-олівець, сонце-кльош, дзвіночок і годе, актуальною довжиною — в підлогу і міді. Такі спідниці будуть створювати ефектний look 2016 з легкими блузами, короткими топами, футболками та модними світшотами, для прохолодних вечорів. Що стосується тканин, віддавайте перевагу легким натуральним варіантів, джинсу, тонкому велюру і шкірі. Дуже стильно виглядатимуть спідниці, виконані з гіпюру або з елементами перфорації. Разом з об'ємним верхом вони створять ніжний і жіночний літній образ.

 

Образ в стилі кежуал.

Самі практичні і зручні вбрання, які ми із задоволенням вибираємо для повсякденного гардеробу — це, звичайно ж, одяг в стилі кежуал. Улюблені завужені до низу джинси, з декоративними доповненнями, потертостями і пошкодженнями, як і раніше залишаються фаворитом і трендом сезону. Також стали актуальними розкльошені моделі, джинси скінні і шкірянібрюки. Створити модний літній образ 2016 з таким одягом дуже просто, адже до нього ідеально підходить будь-який кардиган, жакет або легкий светр. А миловидні блузи, сорочки і топи допоможуть підкреслити Вашу жіночність навіть в такому, здавалося б, повсякденному образі.

 

Образ з спортивним шиком.

Комбінація декількох стилів в один, вже давно нікого не дивує. Серед останніх колекцій багато модельєри пропонують нам поєднувати класичний і спортивний стиль. Літо 2016 не стало винятком. Завужені плаття, жіночні спідниці і строгі брюки в комбінації зі спортивним взуттям виглядають дуже стильно і привабливо. Вибрати який Ваш колір або який стиль позиціонує Вас найкраще буває не просто, але якщо Ви найбільше цінуєте в одязі свободу і практичність, тоді наряди і образи з «спортивним шиком» Ваш ідеальний варіант.