Змішуйте стилі правильно.

Змішуйте стилі правильно.

Як поєднувати речі комбінуючи різні стилі

Стиль одягу як один із способів самовираження особистості відіграє значиму роль у житті жінки. Але буває так, що дуже важко визначиться з одним єдиним, і тоді доводиться міксувати різні стилі. А це досить непросте і захоплююче заняття, що вимагає розуміння як поєднувати речі різних напрямків, щоб образ виглядав бездоганно.

Але почнемо з простих істин. Основою всьому служить база. Насамперед потрібно організувати свій особистий базовий гардероб. І це, мабуть, стане вже запорукою успіху. Білі сорочки, нюдові топи, гольфи, спідниці міді приталеного і А-силуету без зайвих деталей, джинси ідеальної посадки - це обов'язково повинно бути в наявності.

Далі приділяємо увагу кольоровій палітрі. Від того наскільки вдало будуть підібрані кольори, залежить загальна картина. Є спеціальне коло Іттена, за яким дуже легко підбирати тони.

Ще можна зробити ставку на контрасти. Наприклад, трендова блуза з об'ємними рукавами-ліхтариками і класичні брюки прямого крою або облягаюча кофтинка і максимально вільні брюки-банани.

Також відмінно поєднуються вуличний стиль, гранж, бохо, кежуал, вестерн та інші, головне вміло вибрати фасони, принти і колірну гамму і знати як поєднувати речі, щоб не переборщити.

Вуличний стиль як наочний приклад

Як думаєте, де можна зустріти найбільшу кількість стильних і практичних аутфітів? Звичайно ж на вулицях великих міст. Це невичерпне джерело моди, краси і натхнення. Не дарма ж в більшості гламурних журналів існують навіть колонки з оглядом випадкових перехожих, які одягнені зі смаком і слідують останнім тенденціям. Вуличний стиль як такий, по суті, включає в себе різні стилі, які розкриваються і доповнюють один одного.

Навіть класичний лук можна обіграти різними варіантами так, що він ні краплі не буде нудним. Але тут не завадять деякі навички або вроджене почуття стилю, бо це не так просто, як здається, на перший погляд. Потрібно врахувати масу нюансів, враховуючи щільність і текстуру тканини, щоб наряд вийшов по максимуму гармонійним. А ще не забувати про різного роду аксесуари, адже саме завдяки їм відбуваються заключні штрихи. Навіть маленька хустинка, зав'язана на шию або ручку сумки, може стати ключовим акцентом в усьому образі. А що вже говорити про прикраси, наручні годинники, сумочки - це просто незамінні реквізити при формуванні лука і стилю в цілому.

Класичний лук - виняток чи привід проявити сміливість

Ніколи не варто недооцінювати класику, так як без неї дуже складно обійтися, навіть не маючи залученості в ділову сферу. Здавалося б, а чи можна взагалі якось перетворювати строгий і лаконічний класичний лук, чи має це якийсь сенс? Цікаве і неоднозначне питання, але ми впевнені в тому, що завжди треба експериментувати і відкривати нові грані, не зациклюватися на стандартах, ризикувати, наповнювати життя емоціями, нехай навіть від самих приголомшливих ідей. Якщо ви на свій класичний піджак начепите маленьку яскраву брошку з блискучими камінчиками, це вже буде певним викликом з вашого боку. І це не погано, це тільки плюс в скарбничку індивідуальності й неповторності. Не бійтеся виглядати безглуздо, якщо ви раптом захочете надіти під спідницю-олівець колготки в дрібний горошок, які так вам подобаються, зовнішній вигляд від того не зіпсується, а ви будете весь день насолоджуватися такою приємністю.

Намагайтеся прислухатися до своїх бажань і до внутрішнього голосу, які, як правило, ніколи не підводять, а лише надають вам унікальності.