Жіночність - яскраво і зі смаком!

Жіночність - яскраво і зі смаком!

Розкриваємо головні секрети жіночності

Бути жінкою - особливий дар, і для володіння ним потрібні мудрість, терпіння і любов до себе. Це зовсім не легко, але так цікаво. Мало просто надіти червоне плаття і тут же стати неповторною, тією самою єдиною. Ні, жіночність - ціле мистецтво. Що ж потрібно робити, як себе вести щоб відповідати цьому поняттю?

Вкладайте в себе. Всілякі ресурси варто використовувати для поліпшення себе у всіх аспектах. Подбайте про свою зовнішність, віддайте належне догляду, макіяжу, масажу. Займіться улюбленим видом спорту, який відкладаєте на потім. Наряжайтесь зі смаком, ретельно підбираючи складові, намагайтеся бути акуратними, охайними. Не забувайте і про духовне наповнення - читайте книги, сходіть на йогу, пілатес, медитуйте вранці - це додасть вам надзвичайної енергії, яка допоможе досягти гармонії з собою і оточуючими. Вчіться правильно подавати себе, акцентуючи увагу на своїх кращих рисах. Шукайте спілкування, розвивайте здатність підтримати різнобічні теми розмов і тоді ви зі своєю чарівністю не залишите нікого байдужим.

Пам'ятайте, що найважливіші секрети жіночності таяться зовсім не в природних даних, або знаннях як підібрати плаття по фігурі. Це щоденна кропітка праця, яка з часом принесе величезну цінність вашій персоні.

Романтичний стиль ідеально демонструє жіночність

Піклуючись належним чином про своє тіло, про те, як ви виглядаєте, вам неодмінно захочеться одягатися так, щоб відчувався зв'язок з внутрішнім світом, жіночим началом. Тому для більшості представниць прекрасної статі романтичний стиль незамінний фаворит в усі часи. У ньому відображається вся ніжність, чуттєвість і вразливість натури.

Якими ж все-таки особливостями володіє романтичний стиль в одязі?

Лінії силуетів повинні бути м'якими, плавними, щоб підкреслити привабливі форми.

Можуть поєднуватися різні за масивністю речі. Наприклад, тоненька блузка і сарафан з щільної тканини. А ще має місце бути контраст в об’ємах - приталений верх і пишна спідниця або блуза з рукавами-ліхтариками і облягаючий низ.

Також романтичний стиль не можна уявити без рюшів, воланів, мережив, бантів, квіткового принта, пастельних приглушених тонів.

Матеріали для моделей повинні бути невагомими, струмливими і приємними до шкіри. Найчастіше використовується шовк, шифон, бавовна, льон, гіпюр, атлас, віскоза, органза.

Червоне плаття - виклик підкорювати прийнятий

Червоний - це колір влади, сили, пристрасті, символізує мужність, спрагу перемоги і є невичерпним енергетичним джерелом. Якщо ви володієте такими якостями або бажаєте їх розвинути, а може вам просто хочеться бути чарівною і неповторною, тоді без зайвих роздумів вдавайтеся до нього.

Червоне плаття здатне затьмарити будь-який інший наряд, виділити вас серед натовпу, привернути захоплені погляди, але за умови, що ви обізнані як підібрати плаття по фігурі.

Адже це значний фактор при створенні образу. Залежно від статури, слід врахувати фасон, який підійде саме вам. Безпрограшний варіант - звичайно ж плаття-футляр, яке бездоганно сяде кожну.

Щоб створити вражаючий аутфіт, одягніться в червоне плаття А-силуету довжини міді, з не дуже глибоким декольте, але перед цим обов'язково дізнайтеся, як підібрати плаття по фігурі. Зробіть акцент на талії за допомогою пояса, який можна зав'язати на бантик, шию прикрасьте хустинкою, взуйте лакові човники, і в завершенні доповніть лук місткою сумкою і капелюшком. Застосовуйте секрети жіночності, насолоджуйтеся своїм відображенням і сміливо виходьте в світ, щоб виблискувати яскравими фарбами і нести красу.