Стиль і простота - ідеальне поєднання!

Стиль і простота - ідеальне поєднання!

Його величність білий топ

Ні для кого не секрет, що ідеальний гардероб в умовах сучасного світу - це переважно речі, які гармонійно поєднуються між собою. Насправді, все дуже просто, необхідний базовий одяг, що універсально підходить і для урочистого заходу, і для буденного виходу. І чим ширше цей діапазон в нашій шафі, тим рідше виникає питання, у що сьогодні одягнутися і чи буде доречний саме цей наряд.

Говорячи відверто, хаотичні і необдумані покупки на емоції не часто приносять той результат, яким можна бути задоволеним. У всьому є своя технологія і з чогось потрібно почати. Перша рекомендація - однотонний білий топ. Більш комбінованого елемента навряд чи вдасться відшукати. Сам колір передбачає мікс легкості і благородства, що зможе вдало доповнити образ в будь-якому стилі.

Будь то прогулянка по набережній або ділова зустріч білий топ створить однаково вдалий союз і для джинсової куртки і, якщо це буде чорний піджак жіночий, який без сумнівів також маст хев. Літній лук зі спідницею-олівець або міні, елегантними брюками або шортами з деніму, вільно додавайте до нього білий топ.

Тканина, фасон, фактура мають значення більше від сезонності. Для прохолодної пори зупиніть свій вибір на трикотажі. І рукаві до ліктя або максимум четвертному, що стануть практичнішими, ніж довгий. Оскільки, дозволять продовжити довговічність і охайний вигляд області біля зап'ястя, що піддається найбільшій експлуатації. А літній лук, звичайно ж має на увазі тонкі натуральні матеріали і широкі бретельки.

У повсякденному носінні білий топ король співзвучності. Але, на випадок якщо вам захочеться дати йому вихідний, поповніть свій арсенал декількома варіантами в світлих нюдових тонах. Виглядають вони не менш красиво і за забарвленням годяться абсолютно кожному кольоротипу.

Чорний піджак жіночий фаворит

Без нього просто немислима класика в одязі. Крім строгих етюдів з всілякими блузками і сорочками для бізнесу, які безумовно, чарівні і підкреслюють бездоганний смак їхніх власниць. Чорний піджак жіночий чудово себе почуває в casual аутфітах і що варто відзначити, особливо популярна подовжена його форма. Від такого вигляду віє впевненістю і шиком. Він наповнений якимось викликом, що вже стало нормою для представниць прекрасної статі.

Складаючи літній лук на вечірку без побоювань віддайте свій пріоритет в сторону цього компонента вечірнього туалету. Чорний піджак жіночий непомітно привнесе нотки вишуканості і для коктейльної сукні, і для легкого сарафана, і для різних костюмів. Він не приверне на себе зайвої уваги, але буде завжди напоготові зробити заключний штрих. І до того ж, найочевиднішу функцію - комфорту і тепла безсумнівно виконає чудово, якщо це буде необхідно.

І ще одна явна перевага - це однозначно сам відтінок. Якою б строкатою, блискучою і сяючою не була основа, чорний піджак жіночий допоможе «заспокоїти» і примножити загальну стриманість. Такий собі каталізатор для найсміливіших експериментів.

Твій базовий одяг

Базовий одяг - це в першу чергу те, що не виділяється, але без чого ніяк не обійтися. Те, що дає можливість обігравати себе кожен раз по-новому і при цьому не втрачає своєї значущості. Тримає баланс, а значить є найсильнішою ланкою в побудованій конструкції.

Іншими словами, це максимально прості речі, придбання яких ми можемо довго відкладати, але в підсумку нам постійно їх буде не вистачати. І тут не треба стежити за трендами - це те що буде актуально незалежно від модного настрою. Якщо такий набір у вас є вітаємо - це індивідуально ваш базовий одяг.