Шарф - річ must have в цьому сезоні!

Шарф - річ must have в цьому сезоні!

Жіночі шарфи - найкращі друзі взимку, навесні і восени

Мода на них налічується тисячоліттями. З давніх часів вони служать незамінним атрибутом незалежно від місцевості і погодних умов. Хочете поринути в теплі ніжні обійми, коли навколо панує холод, вітер або мороз? Тоді вам всього лише потрібно придбати цю дивовижну річ. Вам безсумнівно сподобається така турбота при кожному виході в світ. Звичайно ж, мова йде про те, щоб купити шарф жіночий на зиму.

Це дуже важливий елемент для завершення образу, за допомогою якого можна прикрасити самий простий наряд, додати ефектності і шарму. Гармонія із зовнішнім світом буде вам забезпечена. Як зрозуміти який з них впишеться саме під ваш стиль? Адже існує стільки різних форм, кольорів і розмірів. Необхідно звернути увагу на основні деталі, або ж їх відсутність. Класичний вигляд доповнить простий палантин, однотонний або з непомітним принтом. Шанувальникам кежуал слід зупинити вибір на масивних шарфах спокійних тонів. Для тих, хто обожнює бути на виду і намагається завжди виділиться з натовпу, радимо приглянутися до хусток з перлинами, люрексом або яким-небудь яскравим забарвленням, аквареллю, наприклад. Від вас буде неможливо відвести очей. А якщо ви ще й в курсі, як зав'язати шарф красиво, що повірте не так вже й легко, вам взагалі рівних не буде.

 

Як носити шарф, щоб бути стильною

Будь-яка модниця знає, що недостатньо просто купити шарф жіночий теплий, непогано б ще навчиться з ним поводитися. Отже, як зав'язати шарф, щоб він виглядав якнайвиграшніше? Зрозуміло, що немає певних чітких правил як носити шарф, але зав'язаний як попало, запросто зіпсує про вас враження. По-перше, розгладьте його так, щоб він не був м'ятим і неохайним. Потім закиньте за голову і вирівняйте кінці. Якщо це стандартний довгий шарф, можна зробити вузлик, а можна просто ще раз оповити шию, і залишити звисати. Квадратний можна просто накинути як косинку, зафіксувати ззаду і вивести наперед. Якщо оповитись ним асиметрично, буде цікаво і загадково.

До пальто і шкіряних курток добре підходять об'ємні жіночі шарфи, які в підсумку дуже схожі на хомут. До шуби краще одягнути щось легке, з приємної тканини - розкішно, контрастно і модно. Також можна надіти шарф на голову, він замінить головний убір і буде цікавою альтернативою. Ще один спосіб, як носити шарф, заправити під ремінець - сміливе і незвичайне рішення для любителів бути не як усі. Не обов'язково вивчати інструкції як зав'язати шарф, ви можете проявити фантазію і вийде не гірше, ніж у стилістів.

 

Найулюбленіший модний аксесуар

З усього розмаїття аксесуарів сумки і жіночі шарфи користуються особливою любов'ю у прекрасної статі. З їхньою участю можна створити вражаючий лук, в якому ви будете почувати себе не тільки ефектно, але і комфортно. З настанням зими вам варто купити шарф жіночий в'язаний, адже він відмінно зігріє і до того ж виглядає привабливо. Родзинки додасть бахрома по краях. Непоганим варіантом укутатись тепліше є ще і снуд. Він являє собою безперервне коло і надівається шляхом перекручування кілька разів. На цей виріб використовують м'які фактури, які зігрівають, дотик з якими стає незабутнім. До них відносяться кашемір, вовна, ангора.

В осінньо-весняний період актуальні невагомі повітряні матеріали, як натуральні, так і штучні - бавовна, шовк, віскоза, поліестер. Такі хустки швидше за все підійдуть до ділового стилю, романтичного, мінімалізму. Цю універсальну річ можна застосовувати де і як зручно. Сила уяви в цьому питанні безмежна. Цілісність образу буде виконана максимально.