Підкреслюємо достоїнства і прибираємо недоліки.

Підкреслюємо достоїнства і прибираємо недоліки.

Молодіжний одяг 2019 - короткий екскурс в сучасний світ моди

У 2019 році головним трендом стала свобода в рухах, тобто між тілом і одягом повинен залишатися якийсь простір. Молодіжний одяг 2019 - це суто оверсайз, коли складається відчуття, що ви придбали речі на пару розмірів більше. Трохи дивно, але навіть в них можна виглядати привабливо, що успішно роблять молоді хлопці і дівчата. Звичайно ж, важливо вивчити як підібрати стильний образ правильно, щоб добре поєднувалися складові та він не був перевантаженим. Цьому можна повчиться в модних журналах або у популярних блогерів, а може і у вас самих вроджене почуття стилю, що є дуже цінним.

Досить простий і в той же час ідеальний лук - суцільний монохром, це коли на вас тільки, наприклад, чорний одяг, або в будь-якому іншому кольорі. Допустимий мікс відтінків в єдиній кольоровій гамі.

Шкіряні вироби - куртки, сорочки, брючні костюми так само в списку трендових, особливо затребувані в осінню пору. Із ними не складе труднощів як підібрати стильний образ.

Піджак в клітинку (віндзорська, «гусяча лапка", віші) незвичайно доповнить ідеальний лук. Можна носити з джинсами, брюками, спідницями, а також поверх сарафанів. Маст хев в гардеробі модниці. Це лиш дещо з того, чим нас дивує молодіжний одяг 2019.

Ідеальний лук за лічений час

Який секрет бездоганного образу, як купувати тільки потрібне, чому стільки всього, а одягнути нічого? Ці питання хвилюють розум більшості милих створінь. Так що спробуємо пофантазувати і уявити, який же він, ідеальний лук для гарненької дамочки?

Одним варіантом ми навряд чи обійдемося, швидше за все їх буде кілька, так що не оцінюйте занадто суворо.

У першому випадку, візьмемо чарівне і привабливе плаття прямого крою, з щільної тканини, довжиною до середини щиколотки кремового кольору. А якщо ви хочете здаватися візуально стрункішою, тоді темне, адже чорний одяг зменшує обсяги. Хоча це досить самостійний предмет, але додамо до нього подовжений жакет, ботильйони на підборах, компактну сумку і аксесуари - підвіску, браслет, великі сережки.

Наступний аутфіт складається з класичних синіх мом-джинсів, білої блузки і куртки-косухи. Із взуття - козаки, з прикрас - мінімалістичні сережки. Доповнюємо сумочкою або рюкзаком. Універсальний стильний молодіжний образ готовий.

Ну і на завершення, надягаємо розкльошену спідницю-міді в анімалістичний принт, бежевий теплий в'язаний светр, додаємо тренч і черевики - і вуаля, ви - супермодна красуня.

Як підібрати стильний образ по фігурі

Щоб вигідно подавати себе в кращому світлі, непогано б навчитися вміло ховати свої недоліки і підкреслювати переваги. Відомо, що жіноча статура буває чотирьох видів. Давайте розберемо, що кому пасує.

«Грушам», яким потрібно виділити груди і прикрити стегна радимо одягатися в масивний верх і менш об'ємний низ, щоб вдало скорегувати пропорції.

«Яблукам» і «прямокутникам» будь-якими способами слід виділяти талію за рахунок ременя, широких плечей, що зараз актуально до речі, і вільних форм в області стегон.

«Пісочний годинник» - прекрасна і жіночна статура. Тому вам однозначно підійде приталений чорний одяг. Уникайте мішковидних безформних нарядів, які тільки вкрадуть шарм і привабливість.

Повірте, зовсім не значимо яким типом ви володієте, мудра жінка завжди впевнена в собі і знає у що їй одягтися, щоб виглядати надзвичайно. Прислухавшись до цих рекомендацій, ваш зовнішній вигляд буде говорити сам за себе і привертати увагу оточуючих. Компліментів вам ніяк не вдасться уникнути, так що будьте готові.