Напередодні літа!

Напередодні літа!

Красиві речі – хороша ідея

Який би настрій не викликали події, що відбулися в світі за останні місяці, все-таки давайте пам'ятати, що оптимістичний настрій і віра в краще допоможуть впоратися з усіма неприємностями.

А красиві речі і обновочки прискорять цей процес, як мінімум в два рази, якщо дивитися на ситуацію з точки зору представниць прекрасної статі. Тим більше, що ми стоїмо на порозі найяскравішого і ефектнішого сезону в році. А літній жіночий одяг так і рясніє різноманітними фарбами, поєднаннями і експериментами.

Дуже скоро ми побачимо тренди літа 2020 на вулицях наших міст від тисяч модниць, що так скучили за свободою і легкістю. Всілякі тканини, сміливі фасони, оригінальні принти і незамінний джинс в різних інтерпретаціях. Час ще є, тому є сенс проаналізувати наявні наряди і освіжити їх парочкою новинок зробивши акцент на гарні речі.

Літо, напевно, самий лайтовий період в додержанні суворого дрес-коду і навіть найвимогливіші корпорації дають якісь поблажки своїм співробітникам в цьому плані. А це означає, що базовий літній гардероб можна розширити і прикупити гарні речі, які будуть доречні для будь-якого виходу.

Базовий літній гардероб справжньої леді

І так, що ж має обов'язково бути в літньому арсеналі?

Звичайно, якщо розглядати базовий літній гардероб консервативного спрямування, то спідниця-олівець або класичні брюки насиченого кольору, що виділяється – це безумовно маст хев. Обіграйте їх нейтральним верхом чорного, білого або пастельного забарвлення і ідеальний офісний лук готовий.

Кольорові жакети і жилети тренди літа 2020 року, без яких також не обійтися. Монохромні, в тонку або широку смужку, зупиніть вибір на найбільш комбінованих варіантах персонально для вас. Молочний або перламутровий відтінок крім того, що є фаворитом дизайнерів, універсально підійде практично до будь-якої колірної палітри і стильового характеру.

Звісно, базовий літній гардероб немислимий без улюбленого деніму. У брендових колекціях саме цей літній жіночий одяг представлений капсульними аутфітами. Так званий double denim беззаперечний хіт в категорії тренди літа 2020. Піджаки, куртки, сорочки в комплексі з шортами і штанами різноманітного пошиття створять не тільки ультрамодний образ. У ньому зручно і практично, чого так часом не вистачає для активного сучасного життя.

Для худеньких і струнких топи, що відкривають витончену талію, блузки з струмуючих матеріалів для дам з немодельними параметрами. Багатофункціональні майки-алкоголічки, розбавляють базовий літній гардероб як вечірніх, так і повсякденних видів.

І «вишенька на торті» - літні сукні та сарафани. На хвилі популярності контрасти. Однотонні пишні і багатошарові форми або ретро моделі з 70-х з квітковим малюнком, в горох або геометричними елементами. Визначайте, що знаходить відгук у вашій душі і вдаліше висловить достоїнства фігури. А про жіночність і елегантність можете не турбується, такі красиві речі не залишать байдужими оточуючих.

Літній жіночий одяг

Який же головний посил несе в собі літній жіночий одяг. Це без сумніву променистість і грація. Вишукані силуети, ніжність і гармонія в, здавалося б, звичайному діловому стилі і ненав'язливе кокетство, і спокусливість в вуличній моді. Дотримуватись цих граней не складно, коли фундаментом виступає природність.

Висновок такий, до думки експертів важливо і потрібно прислухатися, але діяти тільки за власним відчуттям і бажанням – завжди! Індивідуальність і вміння бути собою – стале і єдиновірне правило у всіх галузях і тема фешн індустрії не виняток.