Літо 2019 у Вашому гардеробі. Без чого не обійтися в новому сезоні!

Літо 2019 у Вашому гардеробі. Без чого не обійтися в новому сезоні!

Базовий гардероб на літо - який він?

Літо 2019 вже зовсім близько, не встигнете й оком моргнути як теплі, сонячні дні наповнять нас енергією і зарядять хорошим настроєм. Признавайтесь, ви вже склали свій базовий гардероб на літо чи тільки збираєтеся в найближчому майбутньому? А можливо у вас вже роками ретельно підбирається до нього кожна річ? Якщо так, то це просто чудово. Тоді вам всього лише потрібно обзавестися деякими новинками. Тим, хто ще не навчився правильно складати базовий гардероб на літо, рекомендуємо приступити до цього прямо зараз.

Отже, який же жіночий літній одяг потрапляє під приціл?

1.Блузи - легкі, повітряні з шифону, віскози, в них ви будете пурхати немов метелик, ніщо не сковує ваші рухи і залишається тільки насолоджуватися цією чудовою часом.

2. Сарафани - ну це просто маст-хев на літо 2019, безтурботно хвилясті, неодмінно підкорять своєю невагомістю. У квіточку, горошок, смужку - найактуальніші.

3. Спідниці - міні, міді, максі - кому які імпонують.

4. Шорти, капрі будуть чудово виглядати на засмаглих ніжках.

5. Топи, майки, футболки нейтральних відтінків, особливо білі, нюдові стануть незамінними атрибутами в спекотні дні.

Що стосується аксесуарів, точно знадобляться сонцезахисні окуляри, кепі, капелюхи, бандани.

Ключові тренди літнього сезону

Пляжна вечірка. У брендових колекціях відведено особливе значення цьому напрямку. Адже відпочинок - це найважливіший період в людському ритмі життя, коли набираєшся сил на самоті з природою і водною стихією. Тому варто віддати належне купальним костюмам, без яких важко уявити поїздку на море.

Велосипедки переходять до нас з минулого сезону і завойовують ще більше прихильниць. Незважаючи на те, що більшість спочатку скептично поставилися до цього тренду, насправді, він не такий вже й пересічний. Досить знайти з чим їх вдало скомбінувати. Для кого це занадто вже екстремально, можуть віддати перевагу бермудам. Вони не такі приталені, мають вільний крій. Відмінно гармонують з блузонами і піджаками.

Все та ж плісировка не покидає основні тренди літнього сезону і продовжує бути затребуваною.

Об'ємні плечі і рукава в сорочках, жакетах і сукнях, але при цьому головне зробити акцент на талії, підкресливши її ремінцем.

Накладні кишені вітаються на куртках, жилетках, плащах, дощовиках, спецодязі. Практичність і функціональність злилися воєдино.

Принти на будь-який смак - зміїний, квітковий, горох, пейзажі, абстракції. Найсміливіші можуть спробувати їх зміксувати, а це не так просто, як може здатися спочатку.

Розрізи на брюках спереду - довгі і короткі, несподівано вписалися в тренди літнього сезону. Незвично, свіжо і цікаво.

Джинсовий феєрія триває. Можете без роздумів одягатися з ніг до голови в варений денім і будете на модній хвилі.

Жіночий літній одяг - що з чим носити?

Дизайнери в сфері моди пропонують на вибір жінок величезну кількість фасонів для створення неповторних образів.

Жіночий літній одяг має ряд відмінних рис, а саме відкриті частини тіла - зона декольте, спина, ноги, не тільки в святкових вбраннях, але і в повсякденних. Намагайтеся не перестаратися в цій справі, щоб не виглядати дуже зухвало. Наприклад, якщо ви одягнули блузку, яка оголює спину, то до неї вже не підійдуть коротенькі шортики, одягніть краще що-небудь по коліно і нижче.

Світлі тони однозначно користуються популярністю влітку - білосніжний, бежевий, ніжно-рожевий, але якщо ця гамма вам вже злегка набридла, то можете без сумнівів звернутись до коралового, бірюзового, помаранчевого та інших насичених кольорів.

Гра на контрасті властива цього літа. Здавалося б, на перший погляд, не поєднувані речі можуть створити гармонійний тандем. Як приклад, мереживне платтячко з яскравими кросівками. Але при цьому важливо враховувати колірну палітру. Так само успішно можна комбінувати різні малюнки.

Найпопулярніші стилі, якими буде пістрявити літо 2019 - поп-арт, авангард, ретро, ​​етнічний і спортивний, а також їх комбінації. Вибирайте, які вам до душі і експериментуйте з задоволенням.