Колірна палітра 2020. Актуальні тренди сезону.

Колірна палітра 2020. Актуальні тренди сезону.

Викриваємо трендові кольори 2020

Ну що, вам вже не терпиться дізнатися яка колірна гамма заполонить модний світ і всі трендові кольори 2020? Тоді поїхали!

Полум'яний червоний, немов полум'я вогню огортає своєю енергетикою. Просто неможливо сховатися або втекти, миттєво приковує увагу.

Рожевий корал - не такий насичений і кричущий, як попередній, але має свої переваги. Своєю ніжністю і безтурботністю підкорить будь-яку модницю.

Апельсинова шкірка. Такий же соковитий і барвистий, як і володар. Для екстравагантних і неординарних особистостей. Менш епатажні, але такі ж теплі Шафран, Жайворонок і Сонячне Світло.

Цибулинка. Природний приємний колір, ніби створений самою природою. У ньому відчуваєш себе гармонійно і натхненно.

Паличка кориці. Щось середнє між червоним і коричневим. З такими ж пікантними і грайливими нотками, як ковток гарячого глінтвейну.

Виноградний компот - неймовірно інтригуючий фіолетовий - ідеальний для пристрасних і темпераментних натур.

Попелястий - базовий, універсальний, лаконічний. Більше і сказати нічого.

Діамантовий білий - справжній колір добра, непорочності, чистоти. Білосніжному надають перевагу упевнені в собі і своїх можливостях люди, які завжди на виду.

Як носити головний колір сезону

Напевно, вам цікаво хто править балом цієї весни і влітку? Головний колір сезону - класичний синій. Хто б міг подумати, холодний тон для такого періоду. Але як би там не було, мода обожнює контрасти, і саме він очолює трендові кольори 2020 по версії Інституту Pantone.

Цей розкішний яскравий колір здатний облагородити жінок з будь-яким типом зовнішності. Дуже ефектно виглядатиме тотал лук, але можна, звичайно, комбінувати і з іншими. Найбільш виграшний тандем з червоним, зеленим і помаранчевим. Якщо хочете святкове вбрання, додайте сріблястий, як в окремому варіанті, так і, наприклад, в аксесуарах.

Якщо вам не дуже подобається головний колір сезону, не турбуйтеся, можете вибрати з наступних, вони трохи схожі, але зі своєю родзинкою.

Біскайський зелений. Назва на честь затоки Атлантичного океану говорить сама за себе. Шалено красивий морський відтінок. Так і хочеться пірнути в аквамаринові обійми.

Вицвілий денім і Блакитна мозаїка теж з породи водної стихії. Спокійні і приглушені, щоб створювати практичні модні наряди.

Такі костюми, накидки, сукні, верхній одяг можуть перетворити, додати глибини, шику в самий повсякденний образ.

Модні наряди і їх колірна палітра

За допомогою образів, в які ми одягаємося кожен день, дуже легко передати не тільки свій внутрішній стан, а й ставлення до соціуму, задоволеність своїм життям. Тому варто з великою обережністю і ощадливістю складати модні наряди. І величезне значення, при цьому, має колірна палітра. Більшість людей не усвідомлюють який потужний вплив вона має. Давайте виділимо кілька примірників, які будуть хітовими навесні-влітку 2020 року.

Незвично і натурально виглядатимуть вироби зі шкіри і повітряних тканин в темно-оливковому кольорі.

Вишуканим і жіночним предметом в гардеробі стане брючний костюм в кораловому кольорі.

Темно-бежеві брюки із завищеною талією - маст хев на цю весну. До них підійдуть янтарно-жовті, пильно-блакитні блузки та сорочки з різними принтами.

Вільні спідниці довжиною до середини щиколотки, з різноманітними візерунками і однотонні теж повинні бути присутніми у вашій шафі.

І обов'язково, дещо чорно-біле, як символ вічності і гармонії, нехай буде у вас в арсеналі.

Скоріш всього, це основні напрямки, на які можна тримати орієнтир і діяти. Удачі вам!