Формуємо універсальний діловий гардероб.

Формуємо універсальний діловий гардероб.

Костюм жіночий як основа

Ми часто говоримо про базовий гардероб і його переваги та універсальну комбінованість речей, що безперечно приносить масу комфорту. Адже при правильному підході до цього питання, можна раз і на завжди вирішити вічну дилему «що сьогодні одягнути?» і тільки час від часу поповнювати свій арсенал трендовими обновочками.

Діловий жіночий одяг — це безумовно окрема категорія без якої ніяк не обійтися модницям в сучасному світі. Правда, дівчата з якоюсь обережність ставляться до вибору таких виробів, побоюючись надмірної строгості або статусності в віці. Але, ці сумніви безпідставні, оскільки більшість класичних нарядів відмінно вписуються в луки інших стилів і напрямків, варто тільки трошки пофантазувати. І костюм жіночий це головний фаворит в списку таких придбань.

Костюм жіночий — практичність і багатофункціональність яку складно переоцінити. Варіант жакет + спідниця або штани, або «трійка» в якій враховані всі елементи, додавши до цього переліку кілька топів, блузочок, майок і гольфиків, ви будете приємно здивовані повнотою і укомплектованістю своєї шафи. Єдиний момент визначиться з кольором відповідним для різних сезонів.

Чорний, темно-синій або сірий незмінно виглядають елегантно і виграшно. До того ж, вони легко доповняться яскравим верхом якщо подія буде не надто офіційною. Костюм жіночий в барвистих тонах незамінний в літній період, він виділяє і привертає увагу, роблячи акцент на бездоганний смак своєї власниці. Пастельні відтінки саме те, для стриманих особистостей, бізнес переговорів і жарких днів.

Маючи парочку таких комплектів кожен день можна створювати актуальні look_и, як для робочих буднів, так і для вечірніх прогулянок і навіть вечірок. Бо одягнувшись в витончений сарафан або улюблені джинси можна накинути на плечі піджак нейтральної палітри. При цьому силует стане цілісним і завершеним.

Як одягнутися на співбесіду

В даний момент, де активність жінок в прийнятті ключових питань і зайняття високих посад вже стала нормою, візуальне сприйняття грає важливу роль. Дотримуватися балансу між жіночністю і стриманістю буває непросто, але це вкрай важливо і необхідно. І як би там не було, це єдиновірна відповідь на питання як одягнутися на співбесіду або підготуватися до business-зустрічі.

Зупинимося на конкретиці. Незаперечний маст хев для таких випадків це костюм жіночий у всіляких варіаціях. Він так і привертає співрозмовника до серйозної розмови і підкреслює відповідальне ставлення до справи. Якщо ж вимоги по дрес-коду не настільки великі, м'якше але не менше офіційно виглядають сукні офісні з довжиною за коліно. У комбінації з туфлями-човниками на невисокому каблучку вони створять гармонійний етюд.

І трохи секретів. Діловий жіночий одяг негласно передбачає закриту стопу і пальці. І тільки світлі, практично монохромні до тіла колготки, які будуть не помітні на ніжці, звичайно якщо їх використання доцільно і доречно по погоді. І ще, утвердившись як одягнутися на співбесіду, зосередьтеся на аксесуарах. Шкіряна сумка, красива ручка, брендовий годинник і блокнот розкажуть про людину досить багато без зайвих слів і справлять приємне враження.

Сукні офісні як підібрати

Починаючи з кольоротипу і закінчуючи особливостями фігури сукні офісні безмежні в своєму асортименті для будь-яких бізнес-леді. Але, хотілося б відзначити такі критерії: злегка прилеглий крій, тканина щільна і не просвічується, однотонна або з дрібним ледь помітним принтом і неглибокий виріз горловини без відкритого декольте.

Діловий жіночий одяг — це розкішно і ефектно одночасно. У неї дуже просто закохатися і це почуття гарантовано стане взаємним.