8 базових речей для створення шикарного образу

8 базових речей для створення шикарного образу

Жіночий гардероб досить загадкове місце, він вічно сповнений речей, але одягнути при цьому нічого! Напевно, з такою проблемою не один раз стикалася кожна сучасна модниця. В основі гардеробу повинен бути базовий одяг, який би універсально підходив, як то кажуть, «на всі випадки життя» і кілька стильових доповнень до нього. Таке поєднання одягу дозволить Вам виглядати стильно і актуально в будь-якій ситуації і відчувати себе впевнено. Ось кілька порад, який вибрати одяг для Вашого ідеального гардеробу!

 

Маленьке чорне плаття

Вічно актуальна класика — вдало доповнить будь-який жіночий гардероб. А маленьке чорне плаття буде доречним, як для повсякденного, так і для святкового образу. Його легко можна доповнити яскравими стильними аксесуарами, що безперечно, додасть ефектності Вашому вбранню. Ще один приємний момент, чорний колір універсальний і додає фігурі стрункості. Роблячи підбір жіночого одягу для базового гардеробу, таке плаття є одним з основних елементів. Єдина порада — не вибирайте плаття з яскраво вираженою обробкою, драпіровками або плаття «мішкуватої» форми, тут має все бути лаконічно і стримано.

 

Світла блузка

Ще один базовий одяг в гардеробі стильної модниці. Універсально підійде для офісного образу, а в комбінації зі спідницею-олівцем і взуттям на шпильці, додасть Вашому силуету жіночності та сексуальності. Біла блуза з накладними кишенями на грудях візуально збільшить їх обсяг і створить ще більш загадковий образ. Якщо Ви любителька більш романтичних образів також можна зупинити свій вибір на блузі з жабо, вона доречна і для офісу, якщо інші елементи вбрання будуть витримані в строгому стилі. Дотримуючись балансу в поєднанні одягу різних стилів, Ви завжди будете на висоті.

 

Жакет

Підбір жіночого одягу для універсального і модного гардеробу немислимий без стильного приталеного жакета. Цей універсальний базовий елемент стане незамінною річчю для кожної модниці. Адже вибрати одяг, який би гармонійно поєднувався з модним жакетом дуже легко. Комбінуючи його з спідницею або брюками, Ви досягнете ідеального елегантного образу для офісних буднів, а одягаючи жакет з джинсами, створите стильний наряд для вечірки або вихідних. Вибирайте жакет в легко комбінованих кольорів: чорний, сірий, бежевий. І зверніть увагу на ґудзики, вони повинні бути малопомітними, щоб не контрастувати з Вашими прикрасами.

 

Спідниця-олівець

Ще одна річ, без якої жіночий гардероб буде неповноцінним. Класична вузька спідниця-олівець здатна надати будь-якого образу жіночності та ефектності. Вона підходить практично кожній фігурі і здатна скоригувати жіночий силует в залежності від довжини, висоти талії і ступеня приталеності. Одягаючи таку спідницю з взуттям на високих підборах, Ви легко додасте своєму образу витонченості, а фігурі стрункості. Вибрати одяг для поєднання з такою спідницею дуже легко. Це можуть бути всілякі блузи, топи, жакети для створення стильного ділового образу, а для виходу на вечірку додайте в свій наряд шкіряну куртку або модні ботильйони.

 

Класичні брюки

Строгі класичні брюки — базовий одяг, який об'єднує весь жіночий гардероб воєдино. Створювати модні образи для роботи, свята або вихідні з такими брюками можна незліченну кількість разів. Адже в залежності від обраного верху і взуття Ваш наряд буде перетворюватися кожен раз по-новому. Головна запорука успіху — це універсальний нейтральний колір брюк і практична довжина. Якщо Ви віддаєте перевагу взуттю на підборах, довжина брюк повинна бути до його середини.

 

Біла футболка

На перший погляд непримітна, але дуже потрібна і незамінна річ у гардеробі. Поєднання одягу будь-якого стилю з білою футболкою, дозволяє створювати модні універсальні образи. У комбінації з джинсами і кросівками — ідеальний варіант для вихідних і прогулянок, а з взуттям на підборах вдало підійде для виходу в світ. Також нею можна легко доповнити будь-який строгий діловий костюм, а в поєднанні з ошатною спідницею створити ефектний образ для вечірки.

 

Елегантне пальто

Жінка в елегантному пальто завжди має представницький і стильний вигляд. Це верхній базовий одяг, який ніколи не вийде з моди і буде вдало виглядати практично з будь-яким нарядом. При виборі пальто віддавайте перевагу напівприлеглому крою і моделям з мінімальною обробкою. Універсальним кольором будуть всілякі відтінки сірого, коричневого і чорний.

 

Джинси

І, звичайно ж, підбір жіночого одягу для базового гардеробу сучасної леді неможливий без усіма улюблених джинсів. Підібравши «правильний» фасон, колір і дизайн, можна створити багато вдалих образів, які підійдуть і для вечірнього відпочинку і для робочих буднів. Виберіть найпростіші джинси, без дірочок, потертостей і яскравої обробки, чорного або кольору індиго і вони будуть доречні в Вашому вбранні для будь-якого заходу.