Нам вже - 2 роки!

Нам вже - 2 роки!

Ми з гордістю повідомляємо — на початку спекотного серпня інтернет-магазин helena.ua відзначив свій другий День народження! Цей захід мав нотки веселої, «домашньої» атмосфери з позитивним настроєм, а по-іншому і бути не могло — адже ми так чекали і готувалися до цього свята! Для нас — це ціле життя!

 

 

Свято розпочалося з самого ранку, так як День Народження helena.ua збігся з датою відкриття чергового брендового магазину Хелена в м Хмельницький (вул. Н.Береговая 45А).

 

 

Для керівництва і всього колективу це чудова можливість особисто поспілкуватися з клієнтами, поділитися настроєм і планами, і як на будь-якому дні народження — щиро розділити шматочок святкового пирога! Для нас же це — велетенське порція стимулу і ентузіазму на цілий рік до наступних іменин!

 

 

В знак нашої вдячності для всіх клієнтів 2-го серпня був проведений розіграш за чеками, а також визначений найактивніший клієнт інтернет-магазину - Клієнт року. Безліч клієнтів отримали свої сюрпризи і подарунки, а для всіх покупців спеціально діяли святкові знижки!

 

 

Свято безсумнівно вдалося і ми щиро цьому раді! Було весело, було по-домашньому затишно ... адже цій справі кожним нашим співробітником віддається не тільки основна частина часу, але і частина душі!

 

Весь колектив інтернет-магазину helena.ua щиро дякує нашим дорогим клієнтам за довіру, вибір і підтримку!

 

Адже тільки завдяки Вам у нас завжди є прагнення ставати все краще з кожним роком!