Ми стаємо ближче! Третій брендовий магазин Helen-A у Вінниці вже відкрито!

Ми стаємо ближче! Третій брендовий магазин Helen-A у Вінниці вже відкрито!

Напередодні новорічних свят мережа магазинів Helen-A порадувала всіх вінницьких модниць і справжніх цінителів української моди відкриттям вже третього в цьому місті монобрендового магазину ТМ Хелен-А. Тим самим ще раз довівши, що одяг українських виробників з кожним днем стає все популярнішим і затребуваним!

 

 

Урочисте відкриття проходило в новому, світлому і просторому ТРК «Поділля City», що розташований в новому і сучасному районі Вінниці — Поділля, по вулиці Зодчих, 2.

Кожен наш магазин відрізняється ексклюзивним брендовим стилем і максимально комфортною для клієнта внутрішньою атмосферою. Але особливої уваги все-таки заслуговує підхід до кожної модниці — індивідуальний і особливий! Адже для Helen-A найголовнішим і важливим залишається радісна усмішка і позитивний настрій свого клієнта.

  

  

У новому магазині представлені ексклюзивні колекції бренду Helen-A, як завжди в багатій колоритній гамі і широкому розмірному ряді. Наряди створені для всіх українських леді і найвимогливіших модниць, які прагнуть підкреслити свою чарівність і неповторність. До того ж вони відрізняються особливою практичністю і зручністю, що безперечно, дуже важливо для всіх сучасних жінок.

 

Для кожного відкриття ми ввели нову яскраву традицію — зустрічати наших модниць в новинках від Хелен-А всім нашим дружним колективом разом!

 

 

Як і на кожному нашому відкритті в цей день в новому магазині в ТРК «Поділля City» діяли святкові знижки для покупців, вручалися персональні дисконтні карти, що діють у всіх брендових магазинах мережі, і найважливіше — панувала щира радісна атмосфера!

 

 

 

Ми урочисто запрошуємо Вас відвідати наші магазини по всіх містах України (Хмельницький, Вінниця, Луцьк, Київ, Львів та Чернігів) та приєднається до світу моди і стилю від Helen-A.

І нагадуємо — красу створюєте Ви! А ми всього лише обрамляємо її в наші плаття!

 

Вдалих Вам покупок і завжди гарного настрою!

Дякуємо, що Ви з нами!