День Народження краси і жіночності. Бренду HelenA 10 років!

День Народження краси і жіночності. Бренду HelenA 10 років!

 

 

Коли 10 років тому в жовтні 2006 року в місті Хмельницькому невелике ательє з індивідуального пошиття одягу відкрило свої двері для прийняття перших замовлень, ніхто і не здогадувався, що саме з цього моменту починається історія українського бренду з істинною жіночою душею — торгової марки HelenA.

 

Краса — велика сила, а бажання жінки виглядати ефектно і справляти враження в будь-якій ситуації, що б не відбувалося в світі — вічне. Це і стало стимулом для подальшого розвитку HelenA — а саме для збільшення потужностей і обсягів виробництва.

 

   Перший брендовий магазин HelenA був відкритий при фабриці. Маленький і компактний, і при цьому знаходився зовсім не в центрі міста, він завжди був сповнений клієнтів, які вже тоді полюбили одяг HelenA за високу якість і ексклюзивний особливий дизайн, що кардинально відрізнявся від турецьких і китайських марок, які заполонили на той час практично повністю український ринок одягу. Ще тоді, 10 років тому, склалася та добра щира атмосфера в магазині, де кожна жінка, не залежно від віку, своїх зовнішніх даних і статусу, може розкрити всю свою жіночність і відчути себе особливою. Саме ця аура збереглася до цих пір і стала «родзинкою», а також основним принципом роботи брендових магазинів HelenA по всій Україні.

 

 

 

У 2012 році розвиток он-лайн шопінгу торкнувся і нас — українські модниці в серпні цього ж року отримали можливість купувати брендовий одяг ТМ HelenA через інтернет-магазин helena.ua — ретельно розроблений, зручний і в той же час простий сайт жіночого одягу.

 

Що стосується, самого виробництва — то в даний час на фабриці працює близько 100 чоловік, кожен з яких по максимуму вкладає в роботу не тільки свої знання та вміння, а й частинку своєї душі. Щороку на фабриці готується дві нові жіночі колекції - «Весна-літо», «Осінь-зима», а також окрема лінія одягу для школярів HelenA School. Ця величезна і трудомістка робота вже відпрацьована і налагоджена великим колективом HelenA до дрібниць, адже з кожним роком ми йдемо вперед, намагаючись досягти ідеального результату.

 

Завоювавши своє місце на українському ринку і отримавши високу оцінку у покупця — по нашій країні відкрилося вже більше 20-ти брендових магазинів HelenA: Київ, Львів, Луцьк, Хмельницький, Вінниця, Одеса, Чернігів, Дніпро — географія міст, в яких вже успішно працюють магазини ТМ Хелен-А, досить широка і звичайно ж — це далеко не межа. Попереду ще багато планів і ідей, які неодмінно будуть здійснені під чуйним керівництвом наших висококваліфікованих фахівців і злагодженій роботі всього дружного колективу.

 

Особливість нашого бренду HelenA — універсальність. В кожній колекції HelenA можна знайти все, що необхідно для гардеробу сучасної жінки — від суконь і брюк до топів і сарафанів. Цінова політика продукції завжди зберігалася на нейтральному демократичному рівні і в ідеальному співвідношенні «ціна - якість». Це безпосередня заслуга нашого керівництва, які відносяться до нашого українського покупця з особливою лояльністю, душею і розумінням.

 

Бренд HelenA — це не просто комерційний продукт, товар для заповнення ринкової ніші ... HelenA — це втілення образу сучасної української жінки, стильної і впевненої, але при цьому ніжної і лагідної, справжньої леді, яка живе в кожній з нас!

 

HelenA вироблено з любов'ю в Україні, надихаючись Вашою красою!