Будьте уважні! Не станьте жертвою підробки!

Будьте уважні! Не станьте жертвою підробки!

За останній час на ринку України з'явилося дуже багато нелегальних підприємств, які копіюють товар знаменитих брендів, заробляючи на цьому обмані прибуток і тим самим ставлячи під сумнів якість продукції українських виробників.

ТМ HelenA також зіткнулася з цією проблемою, і тому ми поспішаємо попередити Вас про можливі підробки нашого товару, а саме — одягу для школярів.

 

У місті Хмельницькому зафіксований випадок існування псевдо представника ТМ HelenA. Молода жінка пропонує школам послуги індивідуального замовлення одягу для школярів, вимагаючи за це аванс. При зустрічах з батьками школярів для прикладу демонструється оригінал шкільного одягу ТМ HelenA, придбаний в фірмовому магазині HelenA. Суть цієї афери в тому, що прийняті замовлення відшиваються в «підпільних» цехах абсолютно з інших, синтетичних тканин з неприйнятною якістю пошиття, абсолютно не дотримуючись гігієнічних норм, всіх стандартів і вимог пошиття дитячого одягу. Так само ця жінка для здійснення покупки перенаправляє батьків в магазин, який не входить в мережу фірмових магазинів HelenA.

У чому відмінна риса роботи компанії Хелен-А по шкільній програмі:

- ми працюємо без попередньої оплати! (як в мережі брендових магазинів Хелен-А, так і при колективному співробітництві зі школами);

- ми не працюємо з посередниками !;

- ми співпрацюємо з батьківськими комітетами шкіл на умовах партнерства з усіма гарантіями і з обов'язковим укладанням договору!;

- всі колекції одягу для школярів відшивається виключно з натуральних тканин !;

- обслуговування і реалізація лінії шкільного одягу Хелен-А відбувається тільки в роздріб в фірмових магазинах Хелен-А (Хмельницький, Київ, Вінниця, Луцьк, Львів, Чернігів, Одеса) з дотриманням всіх законів щодо захисту прав споживача!

 

У минулі роки ця жінка без нашого погодження ходила на зустрічі-презентації з батьками школярів з виробами ТМ Хелен-А, придбаними в нашому брендовому магазині. В цьому ж році — на подібних зустрічах презентувалися моделі сумнівної якості невідомого виробництва, нібито бренду Хелен-А.

 

Ми хочемо викорінити цю ситуацію, поки вона не досягла великих масштабів і не принесла шкоди споживачеві, а саме — Вам і Вашим дітям!

 

І вже цим сезоном ми також зіткнулися з неприємною проблемою реалізації дешевої підробленої продукції з логотипом нашої торгової марки, в одному з відділів ТЦ «Дитячий світ» міста Києва та на ринку міста Луцька. Просимо Вас бути гранично уважними і обережними!

 

Купуючи одяг з логотипом HelenA за заниженою ціною не на офіційному сайті інтернет-магазину helena.ua або не в брендових магазинах HelenA, Ви піддаєте себе величезному ризику бути обдуреними! Оскільки відповідати за якість товару, який ми не виробляємо, його гігієнічні характеристики або зносостійкість тканини ми не можемо.

Ми гарантуємо якість тільки своєї продукції, турбуємося про своє добре ім'я і те, щоб наш клієнт був максимально задоволений продукцією ТМ HelenA, тому постійно контролюємо ситуацію про появу фальсифікату ТМ HelenA на ринку.

 

Заради Вашої безпеки, щоб не стати жертвами неякісного підробленого товару просимо дотримуватися таких правил:

- купуйте продукцію нашої торгової марки тільки в магазинах брендового мережі HelenA і на офіційному сайті інтернет-магазині (міста і адреси магазинів перераховані на сайті в розділі «Контакти - Мережа брендових магазинів Хелена»);

- при купівлі товару обов'язково звертайте увагу на оригінальні ВІДМІННОСТІ етикетки, які використовуються тільки нашою торговою маркою (індивідуальна етикетка, персональний штрих-код, етикетка зі складом, атласна стрічка);

- ціна товару не може бути меншою за офіційну ціну на сайті www.helena.ua, якщо Вам пропонують продукцію за дешевою ціною — це може свідчити про те, що товар підроблений.

 

    Будемо дуже вдячні Вам за будь-яку інформацію про недобросовісну поведінку торгових псевдо представників про підозру на наявність неоригінального одягу ТМ HelenA. Всіх, хто опинився в подібній ситуації і постраждали від неї, просимо повідомити нам про це на електронну пошту: my_helena@ukr.net.

     

    Вдалих Вам покупок!

    Дякуємо, що ви з нами! Ваша HelenA!