27 серпня відбулося урочисте відкриття ще одного брендового магазину ТМ Хелен-А!

27 серпня відбулося урочисте відкриття ще одного брендового магазину ТМ Хелен-А!

Сонячний і яскравий Луцьк (саме в таких фарбах ми його для себе вперше відкрили) став черговим містом, в якому від нині всі модниці зможуть радувати і балувати себе новинками від українського бренду жіночого одягу Хелен-А!

 

 

Цього дня ми чекали з особливим бажанням і трепетом, так як відкриття нового магазину в новому місті — для нас це величезна подія, що вимагає ретельної підготовки і багатьох зусиль. Проте, черговий новий магазин — це завжди свято нових зустрічей і яскравих вражень!

І тепер, з радістю говоримо всім луцьким красуням -

«Ласкаво просимо в світ краси і стилю, який знаходиться і в Вашому місті, в одному з найкращих і сучасних місць для шопінгу - Центральному універмазі, що по Проспекту Волі, 1!»

 

 

Основна ідеологія мережі магазинів Хелена — дати кожній жінці відчути себе особливою, незалежно від статусу і способу життя! А наші професійно підготовлені консультанти забезпечать максимум уваги і гарантують індивідуальний підхід до кожної клієнтки!

 

 

 

У день відкриття магазину Хелен-А ми вітали своїх клієнток спеціальними святковими знижками, а також маленькими сюрпризами — персональними дисконтними картками, які діють у всіх фірмових магазинах Києва, Хмельницького та Вінниці. Захід був наповнений позитивними емоціями і гарним святковим настроєм.

 

 

Ми запрошуємо всіх відвідати наш новий магазин і відкрити для себе модний світ стильного жіночого одягу від бренду HelenA. І нехай кожен Ваш образ стане ще яскравішим, і привабливішим.

 

Ну і звичайно ж, обіцяємо, що на цьому наша робота не зупиниться, чекайте нас в інших містах України.

Приємних Вам покупок і гарного настрою!

До зустрічі!