Жаркий сезон! Які тканини вибрати на літо?

Жаркий сезон! Які тканини вибрати на літо?

Стильний і комфортний одяг на літо

Сонячний сезон в самому розпалі, і напевно багато хто вже встиг придбати кілька трендових речей і порадувати себе обновками. Одяг на літо повинен бути невагомим, таким що не сковує рухи, не сильно обтягуючим. Найкращі літні тканини - бавовна, шовк, шифон, віскоза. Саме вони дають відчуття свободи, комфорту, задають тон чудовому настрою.

Легкі плаття - улюблений жіночий одяг на літо. У них жінки стають привабливими, романтичними, грайливими кокетками, що не може не подобатися протилежній статі.

Сарафани, комбінезони - практичні самодостатні речі, з якими вам не захочеться розлучатися в спекотні дні.

Сорочки, блузи - відмінний верх для походів на роботу, виставки, театри, в кафе, ресторани та на інші заходи. Завжди красиво, елегантно і вишукано. Ідеальний варіант на офісний дрес код і не тільки.

Спідниці, шорти - незамінні для створення луків. Відповідні літні тканини - котон, поліестер та інші їм подібні.

Топи, майки, туніки - одяг на літо, легкий як повытря, безумовно необхідний кожній.

Придивіться до виробів, представлених на нашому сайті, ми впевнені, що такі товари як Малена в нейтральному бежево-серебренном відтінку, Вайнона з цікавим вирізом у горловини з драпіруванням, трикотажний Фібі в білизняному стилі на тонких бретелях і романтична Росана справлять на вас гарне враження і вам неодмінно захочеться поселити їх у себе в шафі.

Літній офісний дрес код: який він?

Якщо ви працюєте в діловій сфері, то таке поняття як офісний дрес код вам добре знайоме. У якихось фірм він суворіший, у інших - простіший, але його наявність має місце бути.

Одним з найбільш затребуваних предметів в категорії одяг на літо є блузки. Білосніжні з милими рюшечками по лінії плечей, з ніжною бахромою по низу, контрасними вставками приталеного крою, і чисто класичні, як ні що краще згодяться на цю роль. Якщо вам дозволено лояльний підхід до одягу, сміливо купуйте новинки в піднімаючому настрій жовтому кольорі, леопардового розфарбування і трендовому кораловому. Комбінуйте їх з кюлотами, завуженими барвистими брюками. А також з універсальними спідницями-олівець. В таких нарядах ви відчуєте себе легко, зручно і жіночно одночасно. Не дивлячись на високу температуру, бажано вибирати довжину міді, прямий крій, адже найчастіше кабінети зазвичай оснащені кондиціонерами, що не повинно викликати незручностей. Що стосується колірної палітри, то найкраще віддати належне світлим пастельним, нюдовим базовим відтінкам.

Не забувайте і про мінімалістичні аксесуари, щоб завершити свій діловий образ. Великі, масивні, яскраві прикраси краще залишити для святкових заходів, прогулянку або вечірок. Із взуття, звичайно, ж непогано б запастися туфлями-човниками на невисокому каблуці або босоніжками з закритими носком і п'ятою.

Легкі плаття - чарівний вибір на всі випадки

Повітряні сарафани, легкі плаття - найвигідніше здатні підкреслити вашу жіночність. Літні тканини, з яких вони шиються дозволять шкірі дихати, легше переносячи спеку. Однотонні лаконічні моделі на гудзиках з ремінцем, без зайвих деталей з укороченими рукавами бездоганно підійдуть для роботи і важливих зустрічей, а з принтами, рюшами, бантами, мереживом - для побачень і посиденьок з подружками.

Легкі плаття в горошок, смужку, квіточку давно завоювали серця модниць і продовжують залишатися на вершині модного олімпу, з року в рік прикрашаючи своїх власниць.

Останнім часом дуже популярні білі бавовняні плаття з декором кроше, а ще на запах і летючі шифонові в квітковому принті. Любителькам етнічного стилю варто звернути увагу на плаття-вишиванки. Вони виготовлені з льону, приємні до тіла і точно виділять вас з натовпу.

Обов'язково віддавайте перевагу тільки натуральним матеріалам, щоб літня спека не заважала вам насолоджуватися прекрасною порою.