Спідниця - жіночно і стильно!

Спідниця - жіночно і стильно!

Діловий лук сучасної леді

Часи змінюються ... з слабкої і беззахисної жінка стала впевненою і самостійною особою. Яка на ряду з чоловіками займає серйозні посади, керує великими організаціями і навіть країнами. Несе велику відповідальність за прийняття часом доленосних рішень. Звичайно, ці моменти не можуть не мати вплив на базовий ділової лук прекрасної половини людства.

У зв'язку з цим, жіночність в одязі відійшла на другий план і на її п'єдестал зійшла практичність, строгість і стриманість. Це абсолютно логічно, адже в світі бізнесу і дипломатії мають значення знання і вміння людини, а не її зовнішність. Але, дівчата намагаються урізноманітнити свій діловий лук і створити його більш м'яким.

Стандартний брючний костюм безумовно, хороший для дрес-коду, але розгляньте варіанти цікавіше. Образи з спідницею, класичні сукні з піджаком, сувора блузка і сарафан, в них немає нічого кричущого і зайвого, але в той же час присутні нотки легкості і ніжності. Варто тільки подумати про колір, фактурність тканини по сезону і ідеальний наряд на зустріч готовий.

Що стосується принтів, перевага залежить від ситуації. Якщо вона дозволяє, невиразна смужка або клітинка будуть виглядати цілком доречно. Якщо ж ризик може бути не виправданий або оцінений, як недбалість, зупиніть свій вибір на консервативних однотонних виробах.

Красиві спідниці в вашій шафі

І так, поговоримо як створити вдалі образи зі спідницею і зробити цей елемент гардероба своїм улюбленим. Адже погодьтеся, що ми часто відмовляємо собі в покупці нової спіднички, вважаючи її не зовсім практичним придбанням. Чергові штани нам здаються більш універсальними, але чи так це насправді?

Правильно підібрані красиві спідниці не тільки підкреслюють жіночність в одязі, вони перетворюють силует в цілому. Легкий і невагомий, кокетливий і граціозний, нейтральний або вимогливий, так би мовити на всі випадки життя є свої варіації. Знайдіть потрібний верх і не помітити захоплені погляди оточуючих буде просто нереально.

Образи з спідницею несуть в собі головний посил – шарм і бездоганність смаку власниці виражаються їх максимально точно. Приховати недоліки або підкреслити достоїнства зі спідницею ще простіше. Для широких стегон – розкльошений низ, матеріал середньої щільності або спідниця-максі на літо. Для худеньких і тендітних – миловидно прилеглий фасон, трошки відкриваємо коліна, все повинно бути витончено і без великих деталей. Тонку талія виділяємо стильним ременем, а баска прикриє незначний животик.

Ну і кілька слів про спідницю-олівець. Такі гарні спідниці йдуть практично будь-якій красуні. І що дуже приємно гармонійно поєднуються з більшістю речей і стилів. З туфлями-човниками, взуттям на платформі, кросівками, сорочкою, майкою або футболкою – чарівними стануть всі образи зі спідницею в цій інтерпретації. Не виключайте таке доповнення в свою колекцію маст хев. Переконані, ви не раз переконаєтеся в його багатофункціональності.

Жіночність в одязі і не тільки

Бути багатогранною, всюди встигати, надихати й надихатися кожного дня – це звичайний ритм модниці нашого часу. І з цим вона чудово справляється, приводячи в здивування і подив сильну стать. У суєті цих подій або встановлених рамок, не завжди вдається на повну висловити свою індивідуальність. Але, про маленькі акцентах не слід забувати.

Жіночність в одязі це не про глибоке декольте, облягаючі формах або коротку довжину. Це про ту особливу елегантності і випромінювання, яке недосяжно втілити штучно і забути після побаченого. Це ще один механізм щоб досягти досконалості між внутрішнім і зовнішнім станом і це залежить тільки від нас самих ...