Весна ... час оновити гардероб

Весна ... час оновити гардероб

З приходом нового весняного сезону майже кожна сучасна модниця «випадково» виявляє, що в її шафі катастрофічно не вистачає модного трендового одягу. І вирушивши по бутіках, в пошуках стильних обновок для створення базового гардеробу на весну проводить не одну годину, а то й кілька днів. Якщо грошове питання не має особливої актуальності, то дотримуючись порад з модного журналу, це можна зробити досить легко і швидко. Але якщо бюджет обмежений, а мати стильний образ хочеться кожен день, тут варто трошки подумати. Проаналізувавши, які модні наряди для жінок будуть актуальними в майбутньому сезоні, і який одяг весна-літо 2018 найнеобхідніший для створення практичних і стильних луків, поспішаємо поділитися з вами своїми спостереженнями. І так, як створити гардероб на весну 2018 і виглядати чарівно кожен день.

 

Модне плаття

Плаття — самий жіночний і витончений наряд. Воно надає жіночому образу особливої ​​витонченості і загадковості в будь-яку пору року. І базовий гардероб на весну 2018 не виняток. Все також актуальним залишається плаття-сорочка — практична і зручна модель від спортивного до класичного варіанту. Вона підкуповує своєю універсальністю і залишається хітом серед модних нарядів для жінок уже кілька років. Ще один тренд цього сезону — плаття з тюлю. Моделі з напівпрозорих легких тканин, надають жіночому силуету особливої ​​вразливості та сексуальності. Дизайнери рекомендують поєднувати таку сукню з оригінальними аксесуарами і об'ємними черевиками. Також серед модного одягу весна-літо 2018, можна виділити сукні в білизняному стилі, моделі зі спущеними плечима і завжди актуальне плаття «в смужку».

 

Світлий жакет

Відповідаючи на питання, як скласти гардероб на весну і створити стильний вигляд, можна з упевненістю заявити, що без класичного світлого жакета вам ніяк не обійтися. Цей універсальний базовий елемент вдало доповнить будь-який образ. У весняному сезоні 2018 модні наряди для жінок будуть ефектно виглядати в поєднанні з жакетами приталених силуетів. Що стосується кольору, для класичних луків особливої актуальності досягли бездоганно білі варіанти і принт з клітинкою. Для неофіційних заходів і зустрічей, ідеальним варіантом стане піджак в лавандовому, бірюзовому і ніжно-рожевому кольорі. Для любителів еклектики можна підібрати ефектний жакет в стилі мілітарі. Металеві елементи, широкий пояс і незмінний колір хакі залишаються трендом в одязі весна літо 2018.

 

Стильний верх

У базовому гардеробі на весну обов'язково має бути присутня світла блуза або сорочка. Виріб з якісної легкої тканини, злегка вільного силуету — стане справжньою знахідкою для сучасної модниці. Адже її можна носити і з брюками або спідницею, і з джинсами. Створюючи весняні модні наряди для жінок не будуть зайвими і кілька кольорових варіантів або моделей з модним принтом. Блуза або топ в нейтральному світлому кольорі (бежевий, блакитний, рожевий), один виріб темного відтінку (сірий, синій, бордовий) і один яскравий варіант (небесно-синій, помаранчевий, червоний, зелений) для створення ефектного луку — дозволять виглядати стильно і актуально кожен день.

 

Актуальний низ

Аналізуючи, як скласти гардероб на весну 2018, ми ще раз переконалися в тому, що класичний строгий стиль залишається поза часом. Стильна спідниця-олівець і класичні брюки прямого крою зі стрілками або без — все, що вам необхідно для актуальних ділових луків. Для такого одягу мають перевагу світлі відтінки і універсальні кольори. Більш легкі і неофіційні образи в одязі весна-літо 2018 можуть дозволити собі спідницю-пачку з багатошарової тюлі або прозорі ажурні шорти. Ну і, звичайно ж, наші улюблені джинси — в цьому сезоні залишається в моді висока талія, вільний крій і яскрава вишивка.