Маленькі модники

Маленькі модники

За підсумками декількох останніх десятиліть можна з упевненістю сказати, що дитяча мода стала незалежною галуззю в модній індустрії, яка широко розвивається. Багато дизайнерів стали приділяти особливу увагу дитячому одягу, втілюючи в ній свої найсміливіші і трендові ідеї. Одяг для дівчаток став більш елегантним і витонченим, не обмежуючись тільки строкатими відтінками і однотипними фасонами. А одяг для хлопчиків набув більш сміливий і мужній вигляд. І на сьогоднішній день ми маємо колосальний вибір стильних і модних дитячих нарядів, які відрізняються своєю практичністю і оригінальністю.

 

Тренди 2018 року.

Дитячий одяг, у якому все як у дорослих — це основна тенденція, якої дотримуються багато модних будинків і з її затребуваністю і безпрограшністю важко посперечатися. Сучасна дитяча мода настільки різноманітна і лаконічна, що купуючи новий наряд своєму чаду, ми часто замислюємося над тим, щоб поповнити і свій гардероб аналогічною річчю, але трошки в більшому розмірі. На модних показах можна побачити найсвіжіші напрямки та стилі дитячого одягу: від елегантної класики з піджаками, штанами і вишуканими сукнями, до моделей в ретро і етно стилі, які зачаровують своїми принтами і поєднаннями різнофактурних тканин. Саме тканина, її якість, склад, натуральність ниток і високі теплообмінні характеристики, є основними критеріями в створенні одягу для дітей. А ультрамодного виду одягу для хлопчиків і мегастильного настрою одягу для дівчаток в цьому сезоні надають оригінальні яскраві вставки, металізовані елементи, сміливий дизайн, шик і помітність, запозичені «від дорослих». В тренді натуральність, яка практично витіснила синтетичні тканини з дитячих колекцій. Легкий льон, практична бавовна, теплий кашемір, вишуканий шовк — основа дитячої моди 2018 і разом з тим актуальними також залишаються велюр, вельвет і всіма улюблений джинс. Від чого варто відмовитися, так це від занадто помітних кислотних кольорів, вони залишилися в минулому. У пріоритеті природні і пастельні тони. Особливою популярністю користуються сонячні відтінки: пісочний, ніжно кремовий, приглушений гірчичний і жовтий, оливковий і теплий кемел.

 

 Одяг для хлопчиків

Основним трендом для сучасних маленьких модників стали ефектні багатошарові луки. Дитяча мода в зовсім дорослому образі з картатою сорочкою, стильними джинсами і косухою — ідеальний варіант в стилі глем-рок. Також актуальні сорочки і джемпери в ніжних тонах з приємними ненав'язливими принтами, які дизайнери лаконічно поєднують з модними вельветовими брюками і піджаками. І, звичайно ж, безпрограшний образ в завжди актуальному класичному стилі. Елегантні костюми-трійки — одяг для хлопчиків, який надає юним особам виключно джентльменського виду.

 

 Одяг для дівчаток

Сучасні дівчатка можуть сміливо слідувати маминим образам і одягати все найсміливіші наряди від класичної спідниці-олівець з жакетом в стилі кежуал, до легенсів з подовженими сорочками. Дитячий одяг також підтримує тенденцію з миловидним жабо на блузках і оригінальними аплікаціями на світшотах. А підкреслити образ маленької модниці можна за допомогою стильного аксесуару, доповненого металевими елементами, багатою бахромою або іншим яскравим декором. Більш того, одяг для дівчаток немислимий без плаття, в цьому сезоні в пріоритеті моделі з елементами національної еклектики. Верхній одяг також повинен відповідати всім трендовим напрямкам і тут актуальним буде стильне кашемірове пальто-оверсайз доповнене модним капелюшком.